UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Не знаю як у Канаді, на цьому тижні будемо здавати теорію, запитаю, але був досвід в Чехії, коли я міняла мені запропонували два варіанти, або вони відішлють назад в Україну, що я не рекомендую, або лишать у себе, коли мені потрібно я їх зможу знову обняти і спокійно повернутись в Україну, я зробила помилку і вибрала перший варіан і коли приїхала в Україну, захотіла отримати свої права, мені сказали, що їх анолювали і треба заново все проходити, я була у шоці і просто написала заяву, що загубила свої права, потім отримала нові. Тому домовляйтесь як вам краще.
-
Добрий день Мене цікавить медична комісія яку потрібно пройти на протязі 90 днів після прибуття, чи можете дати адрес де це потрібно зробити І чи потрібно там записуватися наперед чи просто йти в живу чергу Наперед дякую
-
Всім привіт,надаю перукарські послуги для чоловіків,проживаю в центрі Едмонтона,ціна стрижки 5 доларів, якщо вас зацікавило пишіть в приват
-
I have always believe in her at first I invested $2,500 and got a return of $22,850 her excellent job can't be compared to any other thanks to @Invest_with_Marcelina t.me/joinchat/RQANUl7HE3RlOTM8 t.me/joinchat/RQANUl7HE3RlOTM8
-
Як виглядає ситуація з житлом в Едмонтоні? Ще можна щось хороше орендувати?
-
Ні,5
-
Перепрошую..може 25 доларів за стрижку?