UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Головне, щоб смачно))
-
Все що уявити можна ))) в баночках
-
Тут есть заведение украинской кухни, но по отзывам там борщ просто дно. А я борщ лет 100 уже не ел.
-
А шо там за еда? Борщ готовят?
-
www.facebook.com/groups/1004278056251417/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
Facebook
-
А що таке фб?
-
Дякую )
-
Те що сьогодні полетіло по чатам, що стрижуть за 5 баксів — це прямо гарно. До сих пір не розумію, що з цим Світом не так)
-
Хахаха) Дякую
-
якщо нестерпно )))) , моя теща готує бомбезний Можу пригостити )))
-
Згоден))
-
Ну от! Вже готовий бізнес!
-
Ми чекали майже два місяці. Переіхали і змінили адресу. Карти прийшли спочатку на стару адресу , а потім ,нові на нову )))
-
Можете зробити переадресацію. І вся ваша пошта зі старої адреси буде приходити на нову.
-
Мені вже це за Айран казали, щоб торгував. Я його дуже люблю, а його тут нормально не купити. Сам собі готую 😅
-
Добрий вечір усім)Підкажіть будь-ласка,хто знає скільки часу потрібно щоб Health Card прийшла по почті?Бо у нас тимчасова аренда закінчується якраз,то думаємо чи встигне прийти.І чи можна потім в Registry змінити адресу?Дякую всім за відповідь ☺️
-
Доречі, класна тєма. Моя донька торгувала з весни до осені на маркеті від польського ресторану. Баночка ( умовно літр) журека або флачків- 25 доларів- хапають аж бігом.
-
Доброго вечора .Вже писали багато разів ,але не можу знайти .Підкажіть будь ласка де пройти медкомісію за 125 і дитині якщо не помиляюсь 70-75 писали
-
Привіт! Раніше було тут, але задзвонить і запитайте. Звичайно, так.
20 Jan 2023, 21:20
34703/96432
about 10 hours ago