UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доьрий вечір. Можливо хтось знає компанії які здають житло в нас діти і лабрадора і одні відмови (((( шукаємо у нових районах Скоро місяць як ми на Airbnb живемо (((( Дякую
-
Да это тема тут все чаше встает, из за наплыва наших. Много новеньких, есть кого развести. Вот они и не дремлют )
-
Дякую щиро. Пошукаємо. )
-
Дома от broadstreet и skyline living на SW, точно принимают с животными (живу напротив первых, видела собаку на балконе по весу как лабрик), так что должны брать. Уточните условия и цены может подойдут вам.
-
Дякую
-
I have invested in so many platforms but didn't get anything in return but this time I earned $30,501.07 in just a few days. I am going to be filthy rich if this continues all thanks to you, things would've been hard for me this period since I am unemployed but you made me relax now with a smile on my face, god bless you Mr @TRADER_ALEX_01 Please do not miss this application click on the link below to contact him now t.me/joinchat/lj9WGowLY5g5ZTY0
-
Добридень Чи працює сервіс Aliexpres в Кададі? Коли так, то який термін доставки? Дякую
-
Легальний виїзд чоловіків до Польщі. Перетин кордону на законних підставах до Польщі через КПП. Забезпечую безпечний виїзд за кордон чоловіків призовного віку з будь-якої точки України! -власний штат водіїв -виїзд 1-2 рази на тиждень -без передоплати -перетин тільки за паспортом За уточненням подробиць @alex_polua1
-
3 тижні
-
Всем обещают работу без знания языка, и 80% укр ведутся
-
То что эта тема не первый год, канадцы знают, а то что обманывают больше наших как раз с этим и связано
-
Мені дали безкоштовну сімку в аеропорту Торонто і під ранок вже пішов скам)
-
Я думаю він про TD Bank