UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Друзі, маю отримати перевод з України (в межах обмеження). Мій CIBC обмежив чомусь отримання грошей через свіфт. Який банк порадите відкрити щоб отримати гроші?
-
Англомовний норм? , займався з Ґаррі (Ґаріпріт) по 2 години коштує 100 баксів. +17808855027
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
спробуйте через Wise, гроші набагато швидше прийдуть і не потрібно ще один банк відкривати
-
Багато зараз цього гуляє в інтернеті..
-
Друзі, привіт. Я працюю в North Edmonton KIA sales executive and leasing consultant. У нас зараз спецпропозиція на фінансування: перший внесок 88 CAD, і 88 CAD b/w - платежі протягом півроку. Я не можу гарантувати, що вдасться провести супер новеньких за цими умовами, але тих хто 4+ місяців стабільно працює, шанси є. Пишіть в особисті, будемо домовлятись про зустріч. Всім гарного дня.
-
Возможно вам нужна будет помощь в оформление документов , сим карты , SIN , банковских карт с бонусами ( 250$) , без условий , и с выполнением условий следующий бонус с другого банка 350 $
-
tinyurl.com/3jyjsemt