UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дуже багато українців. Ми не там , але недалеко З точки зору транспорту , супер ТЦ , магазини Мені особисто не дуже )))
-
Є вимоги до мови?
-
Ну зато шопінг та транспорт дуже зручно
-
Я вже казав , що самий гірший район Едмонтон,краще за 99 відсотків районів в більшості міст України.
-
Має тут точно бути хтось , хто там живе Поділяться
-
Багато багатоповерхових будинків і трохі кондо
-
Там як я розумію в основному в квартирах живуть
-
Але щоб бігав швидко 😁
-
Для хиленького теж норм
-
Але якщо порівнювати з іншими районами Едмонтон, то один з самих небезпечних, особливо біля молів та зупинок. Якщо є вибір та машина, то не рекомендував би .
-
Ми четвертий місяць , майже кожного дня напевно , біля тц , Safeway буваємо. Не сказав би , що там щось надзвичайне. Хоча не цілий день там. Зі сторони , як Гетто )))
-
Ось і робота вже поряд є
-
Я за що і кажу. Після України я рік жив біля Yellowhead та після мого міста , як в рай попав. А потім як переїдеш десь, де хату можна не замикати та машину з ключами залишити, то вже дивитися та думаєш " як я там жив?"
-
У знакомых просили, кого мы хостили. Гарантом выступила я, новоприбывшая, без вопросов😅
-
Krazy binz
-
Shoppers drug mart.. продають по 10 штук.. є за 19,7 і 27,7
-
Усім доброго вечора!Сдаеться квартира у районі NW. Перший поверх. Район дуже спокійний. Багато шкіл та е дитячій садочок де діе супсидія. Будинок френдлі не відмовляють у кого е песик або котик. Хто дійсно потребуе у житлі пишіть у приват.
-
Всім привіт, чи видно комусь північне сяйво