Хтось щось може сказати про райони Northwest Edmonton, Baranow, Castle Downs, Pembina? А саме - наскільки добре там з громадським транспортом та усім необхідним поруч - магазини, банки, якісь підприємства для роботи (бо перший час будемо без машини)
всім привіт , ділюсь з вами покроковим гайдом для новоприбулих ( створений не мною ) на мою думку , дууже корисний )) docs.google.com/document/d/1FMfaaER3hMGgnxvgWeI0aSes2_TtEV27r0YYis0HsVA/mobilebasic
я не гортаю чат , як і більшість людей ) хтось побачив тепер і зберіг собі, як зробила це я колись ) тому могли б просто проігнорувати, якщо вам не цікаво )
Добрый день,не подскажите я же могу открыть Син, счёт в банке и симку в Торонто и потом в альбету лететь, там же одни и теже компании и не будет проблем с обслуживанием в будуйщем?
Royal Bank of Canada — «Королевский банк Канады») — крупнейший канадский банк, который также является самой большой канадской компанией. Двенадцатый крупнейший банк в мире по рыночной капитализации. Но ни как ни Td