UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
-
Всім привіт. Народ, хто знає як добратись до Sherwood Park? Є прямий автобус наприклад із центру? Бо в Гугл картах одного разу показує що є прямий автобус, заходжу через 2 хв показує погані маршути.. і ще там ніби 6,75 проїзд, то можна кинути квиток який в drug market продається чи тільки готівка?
-
6:00 pm )))
-
Теж сьогодні шукала. Від станції метро Corona, або Churchill station є варіанти автобусів. А от по оплаті не зрозуміло - по Эдмонтону 3,50, а по Шервуд ці квитки не проходять. Отже, треба платити водієві, я так зрозуміла.
-
А де купляти квитки по Шервуду? І яка ціна?
-
Знайшла в інтернеті ось такий графік, цікаво чи дійсно так є
-
Я їжджу на роботу з Шервуд Парку, спочатку їду якраз автобусом до даунтауну, номер 401 якщо Вам до Південної частини Шервуд Парку потрібно. Там де Wye Road і тд. Є ще один автобус який до північної частини Шервуд Парку їде, на жаль, вже не пам‘ятаю номеру. Але він їде до терміналу Bethel
-
Дякую!
-
Мы туда поехали по обычным городским билетам и водител ничего не сказал обратно он сказал типо 1 дол доплата с нас и с сына 2 дол ,у нас были проездные я говорю нет наличных карта только а мы так замёрзли он посмотрел на нас и пропустил сказал едете только в след раз знайте
-
До Ви повз терміналів не пройдете Там українська є А декларація , то вде офіцери які і WP видають
-
В аеропорту в терміналі вказуєте що маєте більшу суму , офіцер потім запитає і скаже , що робити
-
Доброго дня! Підскажіть, будь-ласка, можливо хтось вже продовжував термін дії закордонного паспорту в консульстві Едмонтону, скільки це займає часу? Знайшла інформацію, що все в режимі «живої» черги і протягом одного робочого дня чи відповідає це дійсності? За номером телефону консульство не відповідає(