UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
но в даунтауне много полиции ,один раз видел бомжа кричащего его никто не трогал (
-
в ванкувре увеличился процент нападений на людей как и тут
-
Ну я так понял тут впринцпипи по всей канаде прирост вот этих приколов
-
Начали…..но как и везде….🤦🏼♀️
-
где петицую подписывают
-
Добрый день,подскажите как жилье найти
-
Продам наушники, air pods 3 , купила 10 марта за 220$, отдам за 170$. Возможно кому-то интересно.
-
Да, зайдите- почитайте
-
Добрый день. Сколько человек?
-
Легальний виїзд чоловіків до Польщі. Забезпечу безпечний перетин кордону через КПП чоловіків призовного віку. Виїзд з будь-якої точки України! -власний штат водіїв -виїзд 1-2 рази на тиждень -перетин кордону в той самий день -перетин тільки за паспортом Пишіть за уточненням подробиць
-
Привіт народ. Чи можливо зробити водійське на машину на основі водійського на мотоцикл? Тобто чи є там якась спрощена система, я маю права тільки на мотоцикл і не хочу 1.5 роки чекати на права для машини, дякую
-
Всім привіт, прилітаю в Едмонтон 19го в неділю. Шукаю з ким можна винаймати житло. Без шкідливих звичок, охайний та поважаю особисте середовище. Англійська середня, зараз в Торонто як турист. Люблю готувати, голодними не залишитеся).
-
Добрий день, чи можливо купити сімкарту в аеропорту в Едмонтоні?
-
Я знаю) можете меня не убеждать😂
-
Service Canada никогда не будет угрожать блокировкой! Это мошенники!
-
Лечу 19.03 с Амстердама на Калгари
-
Привіт , таке питання маю , хочу заповнити анкети на візу батькам та брату , йому 15 років , в нього закінчився паспорт він тільки Но подав на новий , як бути? Як правильно заповнити? Паспорт брата буде тільки через 3 тижні
-
I have side job offer for you I'm wondering if you might be interested and it doesn't affect your main Job and you'll be getting $300 weekly are you interested?
-
Ребята, я страшно извиняюсь за драматически тупой вопрос. Но. Когда улетаешь из Канады - неужели нет никакого паспортного контроля и штамп в паспорт от убытии никто не ставит? 😄
-
Мається на увазі тільки кеш, якщо на карті то можна не вказувати
20 Jan 2023, 21:20
35337/96588
about an hour ago