UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Кому хочеться дізнатись анонс наступної вечірки — пишіть в приватні повідомлення
-
Це ви знайшли інфу щодо змін?
-
Думаю, простіше)) бо бейсік здай, потім едванс... Це якщо про нових водіїв. А так 7 клас накатали, через 2 роки здав 5 клас і вуаля
-
Це по чому судиться?
-
Ясно, ми записані наразі на 23 березня, там подивимось, що скажуть у реджистрі.
-
Буде вcе advanced Хто має зараз basic , за відсутності штрафів і т.д , через два роки автоматично отримає , advanced. Без тестів
-
Чи хтось користується цим банком? І що за бонус 300$ і чи хтось отримав цей бонус? Дякую
-
До 26 березня приймають роад тест по старим правилам. А що далі, ще інформацію не викладали. Лише анонсували чого стосуються.
-
То то краще чи гірше буде? Поясніть, please, бо муж вже спить, а я хвилююся🙏
-
А, анонс я теж читала. Але то ще не точно) треба чекати оф.інфу. я на тому тижні як раз здала роад тест, то сказали, що всім водіям прийде лист з роз'ясненням на пошту)
-
никто ж не знал что ты приедешь без прав) а система делалась чтоб родители учили отпрысков ТК это надёжнее чем 2 недельный инструктор и вперёд на хайвей
-
Ты не можешь ездить сам ,его бы классно снять с людей после 20 к примеру
-
В год
-
Ну я имею ввиду именно ограничение
-
Никакой логике в этом нет, если ты пришёл в 20 лет получить права прошёл тест на класс 7 а потом пошёл сдавать на класс 5 сразу ведь тебя научили водить допастимили ты школу закончил
-
Ні , не тупо... Це логічно для нових водіїв. Ну і в більшості випадків 7 клас отримують ще неповнолітні
-
Классно было бы если тут не было прикола ждать год после 7 прав потому что это ультра тупо
-
Можете ,если ваша работа тут такая же как в Украине и можете доказать стаж 2 года и подаваться на номинацию в альберте
-
Якщо корисно щось не можете написати, краще не коментувати
-
Все одно, поки перевірять, то рік буде
20 Jan 2023, 21:20
Post 35764 of 96242
about 14 hours ago