UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
скоро сезон начнется.
-
Mark's некоторые магазины торгуют раб одеждой. я когда работал на стройке свои купил на амазоне в дискаунтер секции ( warehouse ) стоили 200 обошлись мне в 50. ищи steel toe boots
-
Так,уже відправляв резюме,поки без успіху (
-
Можна контакт, будь ласка, менеджера Boardwalk? Буду вдячна:)
-
чо за тачка?
-
Кровь и рентген в 3-х минутах езды на машине или пешком минут 20 нужно идти
-
Без регистрации и смс?
-
З 01 травня доступна до оренди квартира (2 bed+1 bath) у Chappelle Garden, Едмонтон, Альберта. Вартість за місяць: $ 1400 У вартість проживання входить: опалення, вода, інтернет та кабельне телебачення. Зупинка громадського транспорту поруч з домом.
-
то есть получается, что Девушка-Миллениум?
-
И кодом cvv
-
З реєстрацією, смс і номером карти
-
www.walmart.ca/en/ip/air-canada-worldwide-adaptor-plug-black/6000197763643
-
Walmart, The Sourse, AMA, Winners
-
Люди,подскажите пожалуйста,где можно переходничёк купить с евророзетки??? В долараме был,там нет)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. Якщо я здав сьогодні теоретичний тест для канадського водійського посвідчення на клас 7 і у мене забрали українські права, можу я здавати практичний тест в іншому реджестрі чи обов‘язково здавати у тому де я віддав своє посвідчення?
-
Walmart, The Sourse, AMA, Winners
-
Люди,подскажите пожалуйста,где можно переходничёк купить с евророзетки??? В долараме был,там нет)
-
Вот тут везде есть ,лично я брала в Sourse, но смотрите не в отделе электроники, а в туризме
-
Доброго вечора шановна спільнота, чи не потрібен в український салон майстер манікюру, можливо десь потрібен, буду вдячна за будь яку інформацію
-
А на скільки часу вам видали права? До кінця дії ворк перміту?
20 Jan 2023, 21:20
35937/96467
about 5 hours ago