UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт всім) Шукаю собі компанію, для спільного перельоту до Едмонтона. Мені 27 років, я з України, і це мій перший політ що я лечу сама, разом буде веселіше та спокійніше 🤗 Виліт 25 березня з Берліна -Амстердам - Калгарі - Едмонтон. Пишіть у приват, хто теж шукає компанію, будемо знайомитись!
-
Так звичайно
-
www.google.com/travel/flights
-
Які документи потрібні підписати коли знімаєш кімнату, бо я вчора подивився і познайомився з дівчиною яка там живе. Знімати буду за кеш. Чи потрібно знайти лендлорда який володіє цією квартирою, бо в мене не хороше передчуття: віддам їй гроші а вона просто зникне завтра і все. Порадьте як краще будь ласка.
-
Але теж вважайте, спочатку вона вас до себе в контракт впише, а через півроку- хоба! і заявить, що у вас спільний побут, отже за місцевим законодавством ,ви вже чоловік і дружина. З усіма витікаючими обов'язками.
-
Якщо захоче, дівчина може вписати вас у свій контракт на рент.
-
Хто вже отримував допомогу на житло?підкажіть будь ласка як це робили
-
Здравствуйте всем
-
Вибачте,будь ласка. Але щоб оптимізувати ваші пошуки ,можливо краще зразу вказати годину і місце, де вас треба підібрати.
-
Подскажите, пожалуйста, где и как парковаться в аэропорту? Могу ли оплатить парковку картой?
-
Прям возле входов есть парковка в доль дороги . Оплачивать картой и талончик под дворник. 16$ за 25 минут , я платил , можно меньше времени взять . Там стоят паркоматы