UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Все потрібно закрити)
-
Одного разу заблокували навіть за чайові в убері 🙈
-
Особисто в мене, не зміг придбати через їх квитки ла літак, блокують картку постійно
-
Тоді у Вас інший опит…. Сподіваємось, що і надалі все буде ОК)
-
А що саме, перепрошую, у Servus не так? Користуємось поки 2 місяці, все ок. Консультують і радять по всіх питаннях, на місці можна все зробити без запису. Є якісь "підводні камені"?
-
Ого. Ну, наразі, все було добре, якщо навіть не розуміли чогось, то зв'язували телефоном з україномовним працівником і все популярно роз' яснювали,про банкінг в тому числі. Тут у кожному банку він" цікавий"як я чую😂
-
Можна сказати що відсутній інтернет банкінг
-
О, нюанси, то я маю на увазі, як закинути гроші на кредитку, покласти гроші з чеку на рахунок тощо, для мене то все нове,тим в Україні не користувалась.Можна вибрати будь який інший банк, якщо якийсь не підходить, то не проблема,я думаю.
-
Можливо вони і пояснюють за нюанси, але в іншому банку просто цих нюансів немає і немає необхідності спілкуватися з працівниками банку, все і так зрозуміло.
-
Я вас не відмовляю від користування сервусом, маю свій негативний досвід. Я купував квитки на літак для родини через kiwi, два рази був у відділенні servus вони так і не змогли мені допомогти, то кажуть з дебетової неможливо оплатити, то проблем з їх боку немає, розбирайся з kiwi. В решті прийшлося перевести всі кошти в Scotiabank, і все оплатилося без жодних проблем.