UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго дня,підскажіть будьласка українсько або російсько мовного сімейного лікаря. Дякую
-
На сайті пише шо так,але хочу дізнатися точніше,може вже скасували а на сайті не оновили
-
Доброго ранку ком'юніті,підкажіть будь-ласка,чи ще діють безкоштовні дзвінки з Канади до України?Оператор Shaw
-
Мы спрашивали можно ли получить в руки пусть и не сразу ответ нет только по почте
-
Привет. Как устроилась?
-
Запрошую на перше пробне безкоштовне заняття з АНГЛІЙСЬКОЇ мови🤍 Онлайн школа, найкрутіші викладачі, найкраща ціна Якщо зацікавлені, пішить в особисті повідомлення🙌🏼
-
Здесь не свечки, здесь сиропы. Тайленол (парацетамол) и адвил (ибупрофен) количество зависит от веса ребенка. Для самых маленьких (до 2 лет) идёт со шприцом заливать в рот
-
Кредиткою CIBC можна одразу користуватись прив'язавши її до Apple/Google Pay, пластик потім поштою прийде
-
Я в лютому на батьків робив з Канади, дик уже візи вклеєні поприходили.
-
Есть. Я сейчас не помню что мы брали но сходите в шоперс узнайте
-
Так як і зняти обмеження- заповнюєте все і відправляєте
-
І нам обіцяли у Сервус за три дня, пройшло 15 днів, не прийшли. Пішла у банк, сказали вишлють нову, не знають, що з тою сталося. А за день та перша прийшла. Але вона вже не дійсна. Чекаю знов на кредитку. Так що їх три дні може бути більше 15 днів.
-
Свечки есть тоже. Suppositories for children.
-
Доброго дня! Потрібно завезти 6 чоловік з багажем з Едмонтону до аеропорту з понеділка на вівторок о 2:00 год.
-
В мене є , якщо потрібно поду вам дати
-
Как из писать по английски я знаю. Специально погуглила и гугл выдал только глицериновые. 🤷🏻♀️
-
Skotia супер. Там є наш співробітник Дмитро. Все чітко і все працює. Користувався переказом не раз.
-
Добрый день! Скажите пожалуйста, кто может написать на канадском резюме?
-
Нє, людям потрібно страждати 🤦🏼♀️😉😅
-
Оу) так сами сделайте) Могут в католиксервис центре Вам бесплатно помочь
20 Jan 2023, 21:20
36719/96729
about 2 hours ago