UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Бедный парень! Но зато язык подтянет.
-
О, супер! Може, й нам швидко буде)
-
Добрый день можно ли сдать на advanced если уже есть 3 года опыта вождения в Украине?
-
Мені дали, а сину 17 років - ні! Через 10 днів йому виповнилося 18 і тепер пробую подати онлайн) Сподіваюся видадуть, бо поки мусів до школи піти😅, знову в 11 клас)))
-
Саме Для украінців ніяких змін не буде і окремих можливостей не було Це зміни для всіх Ті хто має зараз 5 gdl , автоматично теж отримають 5 повні, через два роки. Якщо штрафів не буде.
-
Самому Я здавав на 4 день
-
В школу він може іти на основі Вашого перміту…. І отримаєте онлайн йому… Доречі, якщо збирається також працювати, то замовляйте одразу стаді та ворк перміт- бо по стаді не дадуть сін!
-
Я спочатку дуже розстроїлась) Але що не робиться, на краще) До речі, англійська у нього на дуже хорошому рівні. Спокійно балакає і все розуміє)
-
Чего бедный? Детство продолжится… Работать может… Всё у парня ок)
-
Повинні були дати….🤯
-
Подскажите, подключил фридом, на тот момент был более менее, там контракт какой-то? Документы так не прислали на емаил. Через сколько я могу поменять оператора?
-
Азмвни стосуються тільки відміни обов’язкового тесту на advanced , для тих хто отримує gdl. Тому і хочуть ускладнити тест на gdl , випробувальний період і автоматична заміна Щоб не платити два рази за роад тест
-
Просто не будуть , це точно Тільки тести
-
Під українцями я мав на увазі, що ми міняємо українські права і вони підтверджують наш український стаж, даючи можливість здати одразу на 5а.
-
Не знаю що буде після змін , ніхто точно не знає , є тільки анонси Я з 18 роками , здав на advanced одразу
-
Якщо є 15 років стажу в Україні що зміниться для мене в цій ситуації? Може бути таке, що після цих змін дадуть одразу 5а без здачі тесту? Або дадут 5а після здачі 5 gdl тесту?
-
Окей
-
С 01 апреля не принимают
-
С 26 уже непринимают на тесты реджестри
-
Вже подала на ворк, а на стаді хіба не треба запрошення від закладу?
20 Jan 2023, 21:20
36753/96425
about an hour ago