UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Це ви самі вигадуєте ? Чи Тік ток Вже не знаю , що і сказати 🤷♂️ Є правило Теоретичний тест ви самі здаєте ніде не потрібно навчатись нікому платити і т.д. Так всі роблять Ви отримаєте 7 клас Для того щоб мати можливість здати роад тест , має пройти рік Якщо ви після того як отримаєте 7 клас , підете в автошколу , і закінчите курс навчання , то вам дозволять складати роад тест , через 8 місяців , після того як отримали 7 клас Ніяк по іншому Інших варіантів не існує Ніяких втрати 2 , витратити 4 і виграти 6 місяців Все на офіційному сайті провінції
-
Привіт👋🏼 Моє ім'я Чобанов Богдан і я сертифікований майстер масажу 🙌🏼 Володію наступними видами масажу - антицелюлітний, лімфодренажний, масаж обличчя, релакс масаж, fiery-massage, фінтес масаж шкребками, антицелюлітний масаж шкребками, Fresh-massage, спортивний масаж, бамбук-масаж, медовий масаж, дитячий масаж, масаж для вагітних. За допомогою різних типів масажу відчуваю людей не тільки на фізіологічному, а й на духовному рівні. Буду радий допомогти 😉
-
Моя дочка вчилася в автошколі . Десять годин онлайн теорії і десять годин практики. Але ,правда, вже до цього мала сьомий клас.
-
Канадская лицензия есть?
-
Для того ,щоб мати сьомий клас- треба скласти теоретичний тест. А цьому, вибачте, жодна автошкола вас не навчить.
-
Це масаж, а якщо диск злетів, то треба до хіропрактора. Це інша кухня.
-
Вельми вдячна
-
Тікт він запостив, але не знаю чи добрий чи ні
-
Без підтвердження знань краще не займатись цим,бо можуть бути наслідки
-
t.me/ukredmontonchat/66932
-
Тут вайбера в нікого місцевих не бачив
-
Вчім привіт можлмво хтось знає хорошого масажиста, в чоловіка болить спина, є підозра що вискочив диск, можливо можите кгось порекомендувати
-
Може хоть хтось відчує мене на духовному рівні... Дивно, що ви в Едмонтоні починаєте практику з київстаровським номером телефону... Хоча..я вже нічому не дивуюся.