UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго дня порадьте будь яке авто ціна якість в районі 4-7тис(може хтось продає)
-
Віддам телевізор,usb ta HDMI не працює (може не розібрався) працює лише антенний ахід
-
Ещё не подключая кабель питания к блоку нажмите вкл, должен прокрутиться вентелятор, потом подключить питание и снова вкл комп .
-
Ммм.... Ну тут как вариант надо проверить отдельно монитор к нему подключить ноут если заработает то это что-то с ПК. Т.к видео карта встроенная то 2 варианта: менять материнскую плату или докупить внешнюю видео карту. Вопрос цены.
-
Неа, немає ТВ(((
-
Если телек есть
-
А к телеку есть возможность подключить?
-
Пробували інший кабель, та ж сама ситуація. Тому не знаю, що робити
-
У нас тільки порт HDMI, блок включається і чути шум
-
Монитор понятно. А сам блок включается слышно шум вентилятора и лампочки на блоке светятся?
-
Якщо включається то то не блок. Спробуйте кабель від монітора в інший порт вставити позаду системного, якщо такий є. Тут або відео карті кінець або кабелю.
-
Добрий день, скажіть, будь-ласка, хто може глянути до комп'ютера? Ми знаходимося в Шервуд Парк. Комп'ютер включається, а на моніторі пише no signal. Може потрібно замінити блок живлення?
-
Так ви напрямок вкажіть, що шукаєте? А то шукаю тоне знаю що
-
Був багато разів не вразило)
-
Жартівники якщо серйозно?
-
Знову шуткую, там не дуже безпечно гуляти. Поряд укр. спілки.
-
🤣🤣🤣
-
И который заказали у американцев 🙄 моя парикмахер называет сей шедевр alien poop
-
Anyone have a VFS office or IRCC ‘lose’ a passport? Working with a family in Berlin who is now with a vida but no passport. What did you do?
-
Давай, хай буде
20 Jan 2023, 21:20
3768/96467
about 7 hours ago