UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Якщо є вже документи- в реєкраційних, якщо ні- в On the spot, conditional approval of the Ride Transit Program is offered at the Edmonton Service Centre. Conditional approvals are offered only at the time of completed application submission and only at the Edmonton Service Centre. The completed application must be filled out, signed, with all qualifying and supporting documentation. Photo ID is required. Some conditions will apply. Edmonton Service Center: Edmonton Tower, 2nd Floor, 10111 104 Avenue
-
Українсько-мовного не знаю. Що трапилось?
-
Привіт друзі 🤚 Шукайте роботу на пів ставки? До мене на фірму Central Carriers, Edmonton потрібні люди . Початок з 4-5 вечора і до 9. Ставка 15$. Треба розгружати кур'єрів і на тачках відвозити коробки, пакунки на локації на складі. Потрібні чоловіки, або сильні жінки. Перевірте на карті чи буде як доїжджати. 2-13008 163 St Edmonton AB T5V 1L6 Canada Висилайте своє резюме на емейл [email protected] Оголошення для 2 людей.
-
Всем привет, накидайте, плиз, в личку контакты, если знаете. Суббота 01 апреля, украинская семья переезжает из Моринвилля в Эдмонтон - 52 км от точки до точки Нужны 2 трака, минимум, для перевозки мебели, вещей. Помощь при выгрузке, погрузке.
-
Сорі як зрозуміти 5 діб до кінця місяця?
-
Так) Дякуйте, що в Альберті лише федеральний 5%
-
Привіт, хто шукає квартиру? Могли б разом іі шукати, пишіть мені)
-
Привіт. Підкажіть, на якому саме сайті дивитися результати медогляду, а то я заплуталась😅
-
Alberta Health Records можливо, але це не точно :) Я ще не пройшов верифікацію там, щоб це перевірити Мабуть, що результати цього іміграційного медогляду тільки у клініці, де ви його здавали, та IRCC. Так як багато хто ще без хелз картки його здає, тому навряд чи без хелз карти результати кудись підтягнуться
-
Ваш результат - це аркуш з вашим фото у ваших руках після виходу з медцентру. При якихось проблемах в дослідженнях, вони з вами зв'яжуться. Якщо не зв'язуються - видихайте, все ок)
-
Ніяк)
-
А як тоді дізнатися: чи вже є результати?
-
Ні на якому
-
Кожним новим проїздним можна користуватись 5 діб минулого місяця
-
Результати дивитися не потрібно і Вам нічого не говорять якщо Ви здорові. 😂 Якщо ні - то Вас викличе лікар.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend.html Снятие ограничение на WP после прохождения медкомиссии
-
👇тут як зняти обмеження, ціла інструкція.