UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Epcor в нас також зняв залог
-
Підскажіть будь-ласка, за світло прислали чек 300$, але ми не використали на цю суму енергію, використали тільки на 60$. Нам по телефону пояснили що це залог. Невже справді таке може бути? Так ще сказали що ми повинні заплатити до кінця цього місяця включаючи залог. Це у всіх так беруть гроші наперед за енергію?
-
Є в когось відгуки про цю школу?
-
Може хтось пояснити процедуру медогляду? Якщо немає Alberta health? Що платно, що безкоштовно? Дякую
-
Безкоштовні - через Catholic Social Services. Ось з нового, платно, але недорого: Дорогі українки! Школа англійської "New Hope" проводить набір на новий навчальний семестр, який стартує 3 січня 2023 У школі викладають всі рівні англійської мови, від початкового до академічного Також, лише для українців діє програма знижок: $125/місяць; $50-оплата за матеріали (одноразовий платіж) - вечірні заняття $90/місяць; $50-оплата за матеріали (одноразовий платіж) - ранкові заняття Заняття проходять з понеділка по четвер з 10 до 12:30 год (ранок) навчальна програма Понеділок - четвер з 1:30 - 3:30 - розмовні класи Понеділок - четвер 6:30 - 9:00 (вечір) - навчальна програма Субота - 1:00 - 5:00 - навчальна програма За додатковою інформацією пишіть на e-mail: info.nhrinstitutue.org Також вам нададуть всю необхідну інформацію українською мовою Щоб приєднатися до програми заповніть форму нижче: [forms.gle/H121MLMZv8JbwN278](forms.gle/H121MLMZv8JbwN278)
-
Ні, це ненормально. Але якщо так порахувала програма, то після подачі податкової декларації,вам перерахують і повернуть зайве сплачене.
-
Всім привіт, з‘їзжаю з 1 кімнатної квартири в Едмонтоні з району WESTWOOD, шукаю хто буде орендувати замість мене. Не потрібно показувати довідку з роботи чи кредитну історію, заїхати можна вже зараз.
-
Про Виннипег. Знаете выражение «красота в глазах смотрящего»? Так и тут. Кто хочет будет рад и в Виннипеге и в даже с Чёрчилле. И найдёт чем себя занять. Я сильно сомневаюсь что на родине все эти люди каждую неделю ходили по театрам и операм. В Виннипеге кстати опера есть и у них, как и в Эдмонтоне 3 разные оперы в год. Театров, судя по гуглу там даже больше чем Эдмонтоне. Если нет инглиша то балет и симфонический оркестр в помощь. А еще есть театр, опера и музыкальные концерты от универа. Не гуглила, но готова поспорить что любительского театра там столько же сколько в Эдмонтоне. При желании можно занять себя от и до. Ладно я детная и моё развлекало детские кружки с понедельника по четверг. Но у меня есть друзья у которых каждый день на 2 месяца вперёд расписан - уроки танцев, лекции, театр, встречи с друзьями, разные увлечения, общественные и политические мероприятия и т.д. И т.п. и вообще, те кому скучно в Виннипеге будут скучно и в Торонто.
-
Дякую, але те що мені потрібно, немає.