UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всім привіт ) Де можна взяти матрас або диван безкоштовно ,або за невисокою ціною 🙏
-
Чи може ще хто порекомендувати агенцію, де все ще можна орендувати житло без авансу за 3 місяці в Едмонтоні? Бо ми зараз шукаємо через рекомендовані раніше сайти, а там вже чи нема квартир, чи теж вже вимагають депозит за 3 місяці, що для нас це досить накладно зараз (зараз знімаємо тимчасове житло через Airbnb)
-
Привіт! Чи можу я глянути результати аналізів дитини через свій кабінет Alberta MyHealth Records? Чи потрібно заводити окремо кабінет для дитини, чекати лист з кодом підтвердження і т.д?
-
Утилізувати Мені теж нарешті 7 клас сьогодні прийшов , хоча 5 вже на руках )))
-
Хильнути трохі можна ))) І все Ну і для роботи може бути плюсом І якщо на інші класи захочете навчатись
-
Здравствуйте, заполняю сегодня заявку на выплату (1500$)на ребенка (4года), выдает ошибку. Позвонили в Кризисную , сказали ждать неделю и пробовать снова подаваться 🤦♀️. На взрослых все прошло прекрасно , с первого раза
-
Значит будет прятать деньги от уплаты налогов!
-
Такое происходит со всеми новоприбывшими! Я помогала людям и да, мне сказали то же самое. Через неделю деньги пришли🤷♀️.