UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всем привет. Ищут комнату в Шервуд парке. Нужны контакты кто сдает.
-
В мене нема чоловічіх речей, але я нещодавно назбирала свої речі (десь 4 пакети) на дівчину/жінку. Розміри М, L, XL. Можу віддати комусь з вас. Там є пальто рожеве майже нове М розмір (не ношу бо маленьке на мене.) светри (теж маленькі на мене) Комусь треба? Можу завести якщо ви десь недалеко живете, або самі приїдьте заберіть кому треба.
-
Доброго дня, День тому мій тато летів з Відня до Едмунтона з пересадкою в Монтоеалі і сталася дуже неприємна річ, його багаж загубився. Він з України і в нього немає змоги купити собі нові речі. Я вас дуже прошу ,може в когось є можливість віддати свої старі речі? Головне куртка тепла(бо він в джинсовій), якісь спортивні штани, футболки, світера, взуття 40-41 розміру. Буду дуже вдячна кожному 🙏🏻 Good day, A day ago, my dad was flying from Vienna to Edmonton with a stopover in Montoeal and a very unpleasant thing happened, his luggage was lost. He is from Ukraine and he cannot afford to buy new things. I am asking you very much, maybe someone has the opportunity to give away their old things? The main thing is a warm jacket (because he is wearing a denim one), some sports pants, T-shirts, sweaters, shoes of size 40-41. I will be very grateful to everyone 🙏🏻
-
Free Store for Ukrainian Newcomers maps.app.goo.gl/kJ5pGAqKDgcmjUzEA?g_st=ic
-
Пригоди вашого батька в Канаді- вже як блокбастер. Як з ним зконтактувати? Чим зможу- допоможу.
-
Обратитесь во Free store for Ukrainian newcomers.
-
Не потовстіла, а подобрішала☝️
-
Вибачте, зовсім не в тему. Недоречні запитання. А як у вашому гардеробі співіснують речі розмірів від м до хл? Якось важко собі уявити конфігурації...