UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
По моему я извинилась и последние пару дней ничего плохого не писала:)
-
В мене нема чоловічіх речей, але я нещодавно назбирала свої речі (десь 4 пакети) на дівчину/жінку. Розміри М, L, XL. Можу віддати комусь з вас. Там є пальто рожеве майже нове М розмір (не ношу бо маленьке на мене.) светри (теж маленькі на мене) Комусь треба? Можу завести якщо ви десь недалеко живете, або самі приїдьте заберіть кому треба.
-
Доброго дня, День тому мій тато летів з Відня до Едмунтона з пересадкою в Монтоеалі і сталася дуже неприємна річ, його багаж загубився. Він з України і в нього немає змоги купити собі нові речі. Я вас дуже прошу ,може в когось є можливість віддати свої старі речі? Головне куртка тепла(бо він в джинсовій), якісь спортивні штани, футболки, світера, взуття 40-41 розміру. Буду дуже вдячна кожному 🙏🏻 Good day, A day ago, my dad was flying from Vienna to Edmonton with a stopover in Montoeal and a very unpleasant thing happened, his luggage was lost. He is from Ukraine and he cannot afford to buy new things. I am asking you very much, maybe someone has the opportunity to give away their old things? The main thing is a warm jacket (because he is wearing a denim one), some sports pants, T-shirts, sweaters, shoes of size 40-41. I will be very grateful to everyone 🙏🏻
-
Так еще чуть чуть
-
Тільки в цьому не забанили, дякую.
-
не всіх блокують якщо вони спамять, тільки тих хто не подобається. І це саме в Едмонтовських чатах, нажаль. Ну ок, не буду писати не про Едмонтон.
-
Free Store for Ukrainian Newcomers maps.app.goo.gl/kJ5pGAqKDgcmjUzEA?g_st=ic
-
Пригоди вашого батька в Канаді- вже як блокбастер. Як з ним зконтактувати? Чим зможу- допоможу.
-
Обратитесь во Free store for Ukrainian newcomers.
-
Добре що не складаєте думку по чатах, бо в інших чатах писали що я прям погана людина, чи не монстр😂
-
Навпаки😂😂😂
-
Щоб багато людей
-
Не потовстіла, а подобрішала☝️
-
Як ви проводите час в Едмонтоні? Я просто тільки і роблю що працюю без вихідних або сплю. Є якісь тусовки де саме не українці, а канадці відпочивають?
-
Я потовстіла на 20 кг під час війни:(
-
Ті хто мене знає особисто ті кажуть що я навіть занадто багато допомагаю українцям, бо інколи я просто замість роботи їду в аеропорт зустічати чи підвозити кудись. Я не можу по іншому, бо сама постраждала дуже сильно від війни в Харкові.
-
Вибачте, зовсім не в тему. Недоречні запитання. А як у вашому гардеробі співіснують речі розмірів від м до хл? Якось важко собі уявити конфігурації...
-
Как не загляну, вновь попадаю на спектакль
-
Ну да, за мою професію мене хейтити то вобще край) постійно жарти про те що я блогер) хоча в мене не тупий блог, а я навчаю людей англійської. Ну, до війни було діло. Зараз відчуваю професіональну деградацію, бо відео взагалі не знімаю:(
-
Таке відчуття що в канадців з хобі тільки дивитись по телевізору футбол, бейсбол, хокей або в барах сидіти і верещати на оте все по телевізору як свині. Але вони можуть собі то дозволити, бо багато працюють:) я просто спорт ненавиджу якщо чесно.
20 Jan 2023, 21:20
38646/96559
a day ago