UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вибачте, зовсім не в тему. Недоречні запитання. А як у вашому гардеробі співіснують речі розмірів від м до хл? Якось важко собі уявити конфігурації...
-
Как не загляну, вновь попадаю на спектакль
-
Ну да, за мою професію мене хейтити то вобще край) постійно жарти про те що я блогер) хоча в мене не тупий блог, а я навчаю людей англійської. Ну, до війни було діло. Зараз відчуваю професіональну деградацію, бо відео взагалі не знімаю:(
-
Таке відчуття що в канадців з хобі тільки дивитись по телевізору футбол, бейсбол, хокей або в барах сидіти і верещати на оте все по телевізору як свині. Але вони можуть собі то дозволити, бо багато працюють:) я просто спорт ненавиджу якщо чесно.
-
Есть такое
-
Ви ж вже напевно в курсі, що канадійці дуже скучно відпочивають. З погляду українського двіжу
-
Не очень получается, я набрала на англоязычном профиле какое то мизерное количество подписчиков (типа 54 000 по моему) и в итоге новый блог заблочили.
-
Howdy 🤠
-
Мені не можна гостей запрошувати тут, ну і в торонто багато друзів в мене. В тому числі декілька з чатів торонтовських. Тут з друзів тільки хлопець якого я знаю з садочку (однокласник) з яким я живу)
-
Так значит есть к чему стремится
-
То я вже знімала коли не була блогером. Я була блогером до війни, зараз це не так працює. Якщо знаходжусь не в Україні - переглядів не буде. Тільки якщо створю новий англійською мовою)
-
Чудово! Чому цей досвід не продовжуєте у місті переможців?
-
В Торонто я організовувала тусовки домашні.
-
Послухайте. Ви ж вже доросла дівчинка. Вас тут ніхто розважати не буде. Ну, крім принца, звичайно. А так, будь-який двіж ви можете створити сама
-
Только хотела написать😂
-
Я про шампиньоны же
-
Я не вмію шукати друзів. В торонто вони самі мене знайшли) так вийшло
-
На природе грибочки лучше заходят)
-
Готувати вечерю типу того
-
Я люблю хаус паті.