UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ого нам сразу вдалося оформити кредитки
-
Зверталися до @kvasnetskyy ?
-
До речі. Здивув вестерн юніон. Видає лише кади, не долл які надсилали. Scotia bank працює лише на відправку переказів вестерн. Отримати у них неможливо. Треба шукати по всьому місту агента вестерн юніон, який видасть трохи готівки кадами, а решту випише банківський чек, який у тебе банк приймає і зараховує гроші на рахунок через 3-5 робочих днів . Сенсу в переказах вестерн в Канаді нема. Свіфт те саме по часу було б, але значно дешевше.
-
Скачайте приложение) А вообще- если ещё не работаете- то на 1000$
-
Доброго вечора, шукаю роботу, маю великий досвід фізичної роботи, проведення інтернету, ремонт ноутбуків, комп'ютері, 13 років стажу водіння без дтп, 5 років професійно се по Європі. Роботи не боюсь, скоро буде 5 клас і машина. Англійска мінімальна, ломано розмовляю
-
Всем добрый вечер.Я тут задался вопросом,сколько оставлять чаевые в Убер доставке и такси???Понятно,что каждый смотрит со своего кошелька,но сколько именно принято??? Там кнопки есть 5,10,15,20 процентов,но также можно самому выбрать сколько конкретно. Как думаете 1$ уместно оставлять или меня в чёрный список занесут?😂
-
Я всегда оставляю столько чаевых сколько хотел бы получить если бы я работал в такси