UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Що це?
-
Доброго дня. Допоможіть як перекидати гроші з карти банка CIBC на карту Servus. Та як можна перераховувати гроші з ПриватБанка українська карта на Servus? Дякую
-
Всім привіт! Хтось може порекомендувати в Едмонтоні чи недалеко за містом якісь заклади з літньою терасою або просто гарний заклад , де можна святкувати подію типу міні-весілля?
-
jysk
-
Всім привіт! Я в пошуках любої роботи на повну ставку, в едмонтоні вже як 5 місяців, 4 з них пропрацювала тут офіціанткою на пів-ставки, маю англійську на рівні B2 (складала екзамен) досить вільно спілкуюсь, дружу з технологіями і вільно працюю з комп‘ютерами, маю досвід праці на рецепшені в отелі та помічником в б‘юро (скани/друк/сортування документів та їх електронних копій). Роботи не боюсь і підійде люба на повну ставку! Якщо є хтось хто може допомогти, будь-ласка, напишіть або зателефонуйте +1(587)712-93-93. Буду дуже вдячна!
-
Calforex
-
Хто хотів подивитись результати іміграційного медогляду, вони є в Alberta Health Records. Сьогодні отримав свій Class 7 прав, щоб отримати доступ до account.alberta.ca та зареєструвався в Alberta Health Records та мої результати медогляду там підтягнулись