UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
УЛЬТРАЗВУКОВИЙ АНТИВІКОВИЙ КОМПЛЕКС Комплекс апаратних і естетичних процедур по догляду за зрілою шкірою обличчя (шиї, декольте - варіативно). Тривалість 2 години. Результат помітний одразу і набуває сили ще протягом наступних кількох днів На 1 візит знижка 30%. Ціна без знижки 175$ (2год) Всі процедури виконуються з використанням брендових сертифікованих професійних матеріалів та апаратури. Ми гарантуємо повне дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм ❗Процедури проводяться виключно за попереднім записом! ☎️т.780-884-5554 (SMS, WhatsApp, Telegram, Viber, Messenger) 💌email: [email protected] 📍13075 156 St., Edmonton Підписуйтесь на наші сторінки в соцмережах і будемо на зв’язку! www.facebook.com/malva.ubc www.instagram.com/malva.ubc #реклама
-
Ай глянь кругом успевает шайтан
-
Ви вже вибачте. Але вже навіть одягнув окуляри ,але на ваших рекламних фото не можу знайти відмінностей. Чому турбуюсь? Бо в мене приблизно такий же ніс,як на ваших фото. Хотілось би, щоб був у кращому вигляді.
-
t.me/Edmonton_avtorunok
-
На цих вихідних - вся реклама безкоштовна. Бо в адміністрації- шалені свята.
-
Прикольний мерс. Мрія. Шкода, на задньому приводі.
-
О, я сьогодні сфоткав обличчя Едмонтона. Хто хоче бачити лише бомжів, хай далі страждає. Я бачу можливості і гарний клімат.
-
ВІЗА В КАНАДУ CUAET Пропоную послуги з: 🇨🇦 створення електронного кабінету на сайті міграційної служби Канади; 🇨🇦заповненню анкети онлайн за програмою для українців CUAET; 🇨🇦реєстрації на здачу біометрії в будь-якій зручній для вас країні з переліку можливих. Також допоможу з 🇨🇦 відправкою паспорта на вклеювання візи. 🇨🇦 оплата тільки після оформлення анкети 🇨🇦Звертатися - @Canadatray Всі клієнти залишилися задоволеними🥰 З задоволенням допоможу і вам✨😉