UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Certificate team 🇺🇦 Professional car wash 🔥 Interior detailing 🔥 Exterior detailing 🔥 Koch chemie 🇩🇪 North Edmonton📌
-
Привіт. Чув, що можна не віддавати українські права, а зробити ксерокопію, типу не можу знайти, але ксерокопія є. Хто робив так? Дійсно проходить?
-
Вони знайшли вашу страховку у базі, після того як ви звернулися в registry, заповнили там анкету, до того, як отримали документ від них поштою? (Просто намагаюся зрозуміти, з якого часу починає діяти страховка).
-
А в чому проблема віддати українське посвідчення? В Україні нове, при потребі, можна отримати без проблем. В Дії залишається посвідчення
-
Хто підкаже. Доньці (16 років) видали ворк перміт, але в ньому вказано, що може лише відвідувати школу. Тож працювати неповний робочий день вона не може?
-
Ваша донька може з WP і вчитися, і працювати
-
Добрий день, підскажіть як зареєструватись на безкоштовні меблі?
-
Нет
-
Дякую дуже. Бо вже розпереживалися, так як вона хоче працювати
-
Тобто?) Я в 17 на фулл-тайм влаштувався
-
На сайті чи через ФБ сторінку
-
Я знаю, що Канада дозволяє працювати неповний день у 16 років. Але ось просто у ворк перміті вказано, що можна лише навчатися у школі. Тож не знаю, чи моїй дитині можна.
-
Можу вам лише підказати відносно перекладу. Те що там про навчання написано, значить що "якщо буде відвідувати школу, то тільки таку або таку". Певно бо для вищих категорій навчальних закладів потрібен study permit. Не написано що взагалі тільки школу і може відвідувати. Про самі закони працевлаштування неповнолітніх не знаю, на жаль.
-
Дякую, ви нас заспокоїли
-
Якщо рано в школу піти
-
У 16 вже можна бути з закінченою середньою
-
Саме так
-
Мабуть, тоді можна працювати. Й до того ж, нелогічно було б видавати ворк перміт, якби не можна було працювати. Мабуть, тоді б видали візітор рекорд
-
May ≠ allowed only
-
А не exclusively вчитися
20 Jan 2023, 21:20
39623/96432
about 10 hours ago