UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вы не сможете)😂 Просто узнайте у админов рамки)))😉
-
Та скрізь пишуть, що Канада визнає цей сертифікат (бо він міжнародний, також англійською мовою), але він прирівнюється до 11 класу в Канаді. Тож виходить, що все одно ще 1 рік хоча б треба провчитися, щоб отримати хай скул. Розберемося з роботою та житлом і будем займатися питанням школи
-
t.me/Edmonton_avtorunok
-
Доброго дня, хто хочу в майбутньому або зараз купувати, продавати машини, добавляйтесь в группу
-
🇨🇦🇺🇸 Авіаквитки зі знижкою від 30% по гуманітарному тарифу Як купити квитки в Канаду/США зі знижкою до 50% по спеціальному гуманітарному тарифу + 2-3 безкоштовні валізи та інші плюшки дивіться у новому відео - youtu.be/GT3BZFiQpRA Щодо підбору та замовлення квитків звертайтеся до @Yulya_Simko (скажіть, що від Лілії Бойко). ——— Доставка паспорту на вклейку візи CUAET з України Супровід CUAET Супровід U4U Супровід тур. віза США Чат за $30/міс., де я особисто відповідаю на питання двічі на день Відгуки З усіх питань звертайтеся до менеджера - @canadaforua_manager Реклама на каналі Підписуйтесь на мене: YouTube Instagram
-
Не может быть такого !! Чтоб так сильно ! Зайдите на их сайт , там написано !
-
Доброго дня! Чи тут хто здавав теорію для 7 класу саме сьогодні? Бо ходять чутки що подорожчав іспит з 17 дол до 150 дол за іспит по теорії
-
Приблизно
-
Вчора ще була така інформація, а сьогодні там тільки про 4,3,2, та 1 класи прописана вартість а про 7 і 5 вортість зникла, тому і питаю
-
Хто може сказати скільки коштує в Едмонтоні відремонтувати такі пошкодження?
-
Рік тому, 31 березня, місто Буча під Києвом, яке жило в окупації 33 дні, з 27 лютого, було звільнено від російських загарбників. Всі пам’ятають жахи, які відкрились нам цього дня. Цієї неділі ми будемо вшановувати пам’ять всіх жертв російсько-української війни. Приєднуйтесь і ви, беріть із собою свічки та прапори. Коли: Неділя, 2 квітня о 14:00. Де: Churchill Square
-
150 то за роад тест, теоретичний не мав змінюватись
-
Тому і питаю може хто саме сьогодні 01 04.23 платив за теорію
-
В Едмонтоні є пара польських костелів.
-
Сьогодні там був,було дуже багато Поляків