UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго вечора. Ми їздили вчора на ферму,обрали собі та зрізали ялинку. 115 $,висота десь 2.30. Напишіть мені,я скину локацію.
-
Ні, нічого не вимагають. Документ, що посвідчує особу.
-
Десь тут
-
В нас та сама ситуація Від середи чекали на дзвінок від них, сьогодні отримали неприємні новини, Зараз шукаю також якусь страхову Можливо ви вже щось знайшли, можете підказати ?
-
Як що ви за меблевий коричнева будівля з лівого боку сірі двері із розовим надписом
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хтось орендував житло через bwalk? Вони вимагають кредитну історію чи якісь документи з роботи?
-
Такий статус зараз
-
Abstract берете в реджистри, 26 долларів. У мене інше питання, після того як додали всі документи, через який час вони дозволяють переходити онлайн і працювати, та чи потрібно ще якісь кроки?
-
Цього року якась лажа з ялинками. Попередні роки ялинки - красуні можно було купити за копійки, а після 24 грудня роздавали задурно.
-
Sent with Xodo
-
В registry.
-
Де зрізати ялинку можна?
-
Доброго дня, питання до тих хто займається доставкою в uber. Просить додати документ Alberta Driver Astract, але не можу зрозуміти що це і де це взяти.
-
Самому можно подаватись. Яка у вас ситуація. Ви самозайнятий, чи як всі ? Питайте я відповім
-
Доброго дня )) Хто може порадити бухгалтера для подачі декларації за рік ? Дякую
-
тільки що перетелефонували і сказали до середи відклали...
-
Ми були 7 на лініі , так , дозвонились
-
Я на лінії 15 хвилин провисів. Було 10 людей передімною, стало 6
-
Дозвонились? А то в мене машина тоже в гаражі стоїть чекає коли зареєструю
-
Ми вм сьогодні одразу почали дзвонити, бо страхівка потрібна терміново
20 Jan 2023, 21:20
3993/96512
about 8 hours ago