UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
DeepL
-
Доброго дня Можливо комусь потрібний робітник на день на завтра (5 квітня ) маю вихідний .
-
Привет! Почему переезжать к нам? Что случилось? Могу чем-то помочь? Напишите в личное сообщение.
-
Декларацияцію за минулий рік потрібно подавати всім. Не залежно від того ,був прибуток чи ні Без прибутку , буде нульова
-
Доброго дня всім, підскажіть, будь ласка, можливо в когось був досвід і може мені порадити, що робити в даній ситуації , тиждень тому в Едмонтон приїхала дівчинка і наразі вона захворіла, підозра на ковід, висока температура третю добу ( цієї ночі була до 40, рвота) біль в грудях, кашель, хелсі кард у неї відповідно ще нема, боїмося пропустити ускладнення, в лікарню телефонували сказали пити багато рідини, збивати температуру і все 🤷♀️ Навіть не знаю, що робити можливо в когось є пульсоксиметр, щоб хоч якось відслідковувати стан. Буду вдячна за пораду.
-
Подскажите пожалуста сайты покупки квартир в Эдмонтоне ,не аренда ,а покупка.
-
Привіт! 1- Піти до найближчої аптеки і попросити тест на ковід. 2- задзвоніть до мене 780-232-2927 Таня
-
Спасибо большое!
-
Добре, Дякую Вам ❤️
-
Привіт! 1- Піти до найближчої аптеки і попросити тест на ковід. 2- задзвоніть до мене 780-232-2927 Таня
-
Алла, Я чекаю на Ваш дзвінок!
-
Підкажіть, хто допоможе із проведенням інтернету не Телус.