UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Эдмонтон, ярмарка вакансий Edmonton Mennonite Society is hosting a job fair this Thursday from 10 am - 12 pm 10170 112 Street English is not required as they have a Ukrainian interpreter there ☺️ They also have an Orientation program for Ukrainian Newcomers every Monday 10 am - 12 pm!! Registration is required. emcn.ab.ca
-
Доброго дня. Допоможіть з інтернет провайдером. OXIO норм? Мобільний телефон на Tellus. Але щось дорого у них інтернет. Дякую
-
Подскажите, пожалуйста, на каком сайте можно подать на туристическую визу в США? Как-то обсуждался этот момент, но не могу найти :(
-
Доброго дня ! 😊 Приймаємо замовлення на два види пасок до Великодня: 1. Панетоне на основі вершкового масла, жовтків та домашнього апельсинового джему , з додаванням натуральних апельсинових цукатів, журавлини та родзинок. Прикрашений мигдалевими пластівцями з цукровою пудрою. 🔥 2. Традиційна українська паска за бабусиним рецептом з журавлиною та родзинками, прикрашена цукровою глазурʼю з кольоровою посипкою. Завдяки желатину глазур не кришиться та не липне, тому можна не хвилюватися за її транспортування. Декор на вибір: • глазур з кольоровою посипкою; • мигдалеві пластівці з цукровою пудрою; • шоколадний заєць та шоколадні різнокольорові яєчка. 🐇 Розмір: • 350 гр - 18 CAD; • 250 гр - 15 CAD; Забирати в районі Kingsway mall або на Oliver square. За додатковою iнформацiею пишiть в приватнi повiдомлення😊 Кожна пасочка має зручне та мінімалістичне пакування. 🐣 Більше фото та відео можемо надіслати в повідомленнях . З приводу замовлення писати у приватні повідомлення.☺️
-
Запрошую в салон на стрижечки і фарбування для усіх бажаючих! Район West,4615 199st NW ,780 901 49 77, Таня. Ціни не високі
-
Добридень. Я шукаю роботу на неповний робочий день на вихідні. Четвер, п'ятниця і Субота. За професією я зварювальник. Я добре розбираюся в різних методах зварювання. Я також вмію класти плитку (є фотографії моїх робіт), фарбувати, шпаклювати, виконувати різні монтажі. Фізично сильний, товариський і енергійний. У мене є машина, можу організувати доставку, розгляну будь-які варіанти.
-
Всем привет, будет свободная комната в двухкомнатной квартире по адресу: Park Place Tower maps.app.goo.gl/FoKusPyQtNtBHpNT8 Нас два человека, заселение будет 15 апреля, квартира от броэдволка, квартира пустая на шестом этаже, с хорошим видом на город и как я понимаю хорошем районе. Можете выбрать либо ливинг рум за 500 долларов, либо комнату за 650 долларов. (Мне все равно что вы выберете, если комнату, я перейду в ливинг, буду меньше платить). Ливинг рум с закрытой кухней, то есть кухня за стеной. ( Извините фото не сделали.) Есть требования к кандидату 😁 чтобы не пил, был адекватный и не шумный. Мы негативно относимся к наркоте и подобным вещам. С пониманием и добрососедским отношением к нам, что будет взаимно. До 30 лет, для лучшего понимания друг друга.🤷♀ Можно вписать в контракт.
-
Щось не можу знайти на цьому сайті про ярмарку вакансій. Підкажіть, реєструватись потрібно?