UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Скажіть куди)
-
Я раджу почати з ютуба, розширяти кожен день словарний запас. Потім почати дивитися фільми англійською з субтитрами. А вже згодом як я найняти репетитора для систематизації знань.
-
Привіт! Мене звати Олександр, і я шукаю житло в Едмонтоні. Мені 18 та я з України.Я відповідальний,організований та дбайливий співмешканець.. З радістю поділюся витратами та допоможу з обов'язками. Буду поважати вашу приватність та створювати гармонійну атмосферу.Дякую! Hello! My name is Alexander and I am looking for a place to live in Edmonton. I am 18 years old and from Ukraine. I am a responsible, organized and caring roommate. I will gladly share expenses and help with responsibilities. I will respect your privacy and create a harmonious atmosphere. Thank you!
-
Вітаю, потребую поради. Підкажіть,будь ласка, чи можу я на себе оформити ( купити) автомобіль якщо поки ще оформила Канадських прав ( лиш Українські). Дякую.
-
Для початку вам треба звернутись до Catholic Servus і здати екзамен на визначення рівня вашої англ Потім вам дадуть перелік зі школами де ви зможете домовитись про безкоштовні курси
-
Дякую. А як стосовно продажу? Чи є тут таке як "довіреність"? Якщо треба буде продати без моєї присутності?
-
Теоретично-ви можете заповнити bill of sale і розписатися в ньому. При купівлі вашої машини без вашої присутності, покупець також просто ставить підпис. Все. Машина продана.
-
Вітаю всіх. Хто мав проблеми з очіма на початку як переіхали. Неможу очі роздерти увесь день самі зачиняються🙁
-
Можливо, найгірше ліве око злипається як … після діжки меду
-
Кон'юнктивіт?