UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую
-
Доброго дня, є хто займається тренуванням на своєму авто перед здачою рлут теста? Завтра хочу здавати
-
Max . Раджу цього iнструктора.
-
В Україні замовляли. Вартість 4000грн. Якщо підходить,то пошукаю контакт. Вони на мейл присилають, потім ще додатково переклад замовляли на англійську, теж все онлайн
-
Він завтра зайнятий
-
Не в курсі. Я зараз писала не про страхування, а про довідку зі страхової про безаварійне водіння
-
Три місяці тому, я моніторив по цінах більш як десять страхових. В вашому випадку - мілленіум.
-
Нам в місцевій страховій сказали, що наявність такої довідки вплине на вартість страхування (в нижчий бік). Але вона не є обов'язковою
-
Всім привіт. Мене звати Микола, я з міста Маріуполь Нещодавно прибув до міста Едмонтон, і шукаю собі роботу У мене є технологічна вища освіта і десятирічний досвід роботи на виробництві (металургія/виробництво акумуляторів для машин) Готовий розглянути будь-які варіанти роботи і буду дуже вдячний за ваші пропозиції
-
Зазвичай, дають знижку, якщо ви страхуєте хату і машину. Але фактично, з мого прикладу - все індивідуально😁
-
Слухайте, якщо б була одна найдешевша страхова компанія, то всі решта збанкрутували б😁. А страхових компаній на ринку Альберти - десятки. Наприклад, мені минулого року було дешевше в Intact. А два роки тому в Allstate. А мій син страхує авто в TD insurance. А донька в Millennium.