UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Так , ми зареєструвались в них на вихідних а сьогодні в них лягла система і тиждень влни не зможуть нічого зробити…
-
Дякую , але в нас ще укр права
-
Я страхував в http://armourinsurance.ca/ мені вийшло 97 долларів на місяць, напиши цієї леді вона мені допомогла [email protected]
-
Страховая компания Desjardins, меня звать Лилиана Пилипчук, менеджер по работе с CUAET. Даже если люди находятся в Эдмонтоне не проблема, я все делаю через email и телефон. Открыли временную программу, надеюсь как можно больше людей успеет свой опыт зачесть - что снижает стоимость страховки в 2-3 раза. ( и можно платить помесячно, без всяких депозитов) Всего два условия : 1. Иметь CUAET документ 2. Получить канадские права класс 5 ( класс 5 gdl -не подходит) Мой рабочий email📧: [email protected] Мой личной номер📱 -на него можно писать/ WhatsApp/ 403-540-0396 Telegram: @lilylanuit ФБ - www.facebook.com/lilylanuit Если у Вас есть какие либо вопросы, пишите, буду очень рада на все ответить.
-
Всім привіт ! Яка ще є страхова , окрім міленіум, ( в них накрилась система на тиждень ) для машини ? Підскажіть хто знає ?
-
Сколько месяцев визу дали
-
Доброго дня! Питання до тих, хто вже купував автомобіль тут, в Едмонтоні. Під час оформлення страхування береться до уваги дата видачі українського/європейського посвідчення водія?
-
В аеропорту Червоного хреста немає. Телефонуйте по цім номерам. Але ж чи будуть вони далі працювати то невпевнена(
-
Доброго і мирного дня!!! Хочемо їхати до Едмонтона але знайомих щоб зустріти немає. Чи є аеропорту Червоний хрест що допомагає із поселенням на два тижні? Ми б за цей час познайомилмсь з організаціями зв'язаними з українцями, зробили документи та підшукали житло. Наперед щоро вдячна за відповідь та позитив!
-
Всем привет! Если у вас, ваших детей или ваших знакомых, приехавших по CUAET, были ситуации, когда вы обращались к врачу(кроме обязательной медкомиссии!!!), а визит был не бесплатный по любой причине(отказали, клиника не знала, спешили и оплатили, и пр) и у вас есть инвойс на руках. Пожалуйста, напишите мне в личку с данными, ситуацией и фото инвойса. Я работаю в UCC (Конгресс украинцев Канады) и на данный момент мы собираем информацию о подобных случаях, для возмещения всех потраченных средств. Спасибо.
-
В піннед зверху є декілька контактів, треба погортати
-
Пробачте, просто цікаво, що таке sjtd?
-
Всем привет, кто может помочь со страхованием автомобиля?