UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Спасибо
-
15330 114 Ave, вход со стороны 114 Ave(юг)
-
Добрий вечір! Увага, АЛЬБЕРТА. Маю важливу інформацію і прохання до тих, хто в Альберті і має дітей з disability. В мене є контакт жінки, вона з Catholic Service. Наразі, вона веде напряму переговори з міністром Альберти по питанню надання новоприбулим українцям доступ до безкоштовних послуг FSCD. Хто не знає, FCSD - соціальна служба Канади по підтримці дітей з disability. Вони надають безліч безкоштовних послуг. Наприклад - доступ до АВА, будь-які необхідні дитині заняття (логопеди, психологи, поведінкова терапія, сенсора терапія, фізіотерапія і ТД), надають безкоштовно асистентів дитині на період перебування у ДейКер, та безліч інших послуг. Наразі ці послуги доступні тільки при наявності ПР чи громадянства. Я звернулася до цієї жінки зі своєю проблемою. Сина виперли з ДейКер, бо вихователям було з ним складно. Я не могла знайти іншого ДейКер на той час, і могла втратити роботу через це, бо ніде і ні з ким залишити дитину. Служба FSCD відмовила мені в асистенті, бо наразі ці послуги доступні тільки для ПР чи громадянам. І я звернулась до Catholic Service з питянням, може вони допоможуть з асистентом. Нажаль, вони не мали такої можливості. АЛЕ! Наразі ця жінка в переговорах з міністром озвучує такі історії, як моя, щоб надавити на нього і отримати для українців такі рівні права і доступ до FSCD (імена не розголошуються). Вона мене попросила розповсюдити цю інформацію і її емейл. Вона буде вдячна, якщо ви напишете їй свої історії. З якими проблемами зтикалися? Як би вам доміг доступ до безкоштовних послуг FSCD? Яка терапія потрібна вашим дітям і якої вони наразі не отримують? Всі наші історії - це важіль впливу на міністра. Тож, будь-ласка, знайдіть час написати їй на мейл свою історію в 5-7 речень. Можливо вона буде вирішальною. Контакт: Stephanie Medford Team Lead Immigration and Settlement Services | Catholic Social Services Stephanie.Medford@cssalberta.ca
-
Всем привет! Знакомая потеряла загранпаспорт! Если кто-то находил или знает какой-то чат, где пишут о находках Будем очень благодарны ‼️‼️‼️‼️
-
Доброго дня. Допоможіть, чи є фуд банкі для допомоги новоприбулим?
-
Дякую
-
Доброго вечора! Мені потрібно 11 людей (18-55 років) для роботи протягом 5-22 травня. Потрібно строго люди які прожили на території Канади 1+ роки, та мають PR або Citizenship. Обов‘язковим є знання Української мови. Робота на National Defence. Дякую
-
Доброго дня.Хто має контакти українсько мовного адвоката в еміграційного Едмонтоні?Проблема що братові не дали візу cuaet через те,що він 20років назад незаконно перетинав кордон США,запросили лист пояснення і немає рішення по візі від серпня.
-
vm.tiktok.com/ZGJaSqL1t/
-
Есть должность в Эдмонтоне в мясном цеху для 1 мужчины- Production line Зарплата- 16$\час Английский для понимания 8-ми часовой рабочий день full time. Нужны бутсы с зеленым треугольником. Старт в понедельник…
-
По пошуку тут побачите всі історії
-
Підкажіть адресу, де Ви оформляли страхівку на рік з українським посвідченням водія , дякую
-
wbremer@millenniuminsurance.ca
-
Тут хтось пече паски на продаж?
-
Посмотрите в ФБ- много кто
-
Доброго дня,маю дуже погане житло і дуже поганий район ,хочу з'їхати звідси ,хто б міг мене проконсультувати в цьому плані? Умова на рік.
-
В договорі повинні бути умови виконання ними- якщо може вони щось не виконують….🤔
-
Тоді тільки з ними домовлятись- бо у Вас все прописано….Ви ж бачили де підпис і під що ставили… якщо просто з’їдете- то забовязані все-рівно сплачувати
-
Та не хочу людям такого навіть сдавати.
-
В умові прописано що не можна
20 Jan 2023, 21:20
40220/96433
about 2 hours ago