UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Многие "волонтеры" действуют от организаций и получают ЗП за эту работу.
-
Може тоді краще волонтеру який написав свій крик душі описати ситуацію ‚ а не лити все під один шаблон!
-
Вы поймите что волонтёры тоже люди , и они тоже устают морально . А зная наших соотечественников - они ведут себя иногда так что хочется не только словесно обругать
-
Я напевно не там відписала 😅😂 як і завжди. Мене хвилює , щоб не страшили людей ! А так мені всеодно Впринципі . І ті хто приїхав їм морально важко ! Дуже ! І коли ще тут їх тушать волонтери ! То так собі приємно !
-
Я розмовляю українською мовою. В побуті, в родині. То чим мене мав образити допис, який вас так схвилював?
-
Якщо , ви тут живете більше ніж я і у вас є родичі або знайомі які на яких ви можете покластись то я за вас рада ! У мене поки , що такої можливості не має Пане Тарас .
-
Там ни слова про украинский язык , ау
-
Вибачте, можливо ви не зовсім уважно прочитали висловлювання пані Тетяни. Взагалі, пані Тетяна теж новоприбула. І мова в її дописі, зокрема , йшла про несприйняття підбурювання до цькування українських діточок, які говорять російською. Що не так?
-
Что за цирк
-
Сюда люди приехали ВЗРОСЛЫЕ , не дети . Какие Напоминания , какие списки ? Может за ручку водить ещё начнём ?
-
Какой резервный список ?
-
Зробіть резервний список ! Я не пам’ятаю ваших умов які вони ! Але вам треба вирішити ситуацію , а не звинувачувати людей ! Окей ! Все ж так просто
-
Зашел только что бы посмотреть сколько неугомонных на пустом месте за язык приклепается. Не ошибся - такие нашлись) Хочу сказать только одно: если вы такие дикие и нетерпимые к русскоговорящим и всему что с этим связанно (а русскоговорящий и россиянин это совсем не одно и то же) может вам бы домой в Украину, а? Не хочется видеть рядом токсичных односельчан, уж извините за откровенность)
-
Про дітей згідна , як і про те , що кожен сам несе відповідальність за своє життя і свій вибір .
-
А вас тоді куди ? Що , ви мене відправляєте ? Чому якщо є власна думка обов’язково знайдуться ті хто будуть розказувати , що робити і куди йти .