UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Зараз вигідніше знати латину ніж російську, міжна хоч в аптеці показати знання чи чорта викликати). А російська відімре сама собою, цей гнидник розвалиться остаточно а росєянє будуть називати себе ким завгодно а не росіянами. З особистого кругу спілкування більшість перейшла на українську.
-
Чекаю коли вас почнуть слати кудась за вашу позицію 😉
-
Прикольна схема. Половина від виторгуваної суми😳
-
Я дивлюсь, що у Вас дуже багато вільного часу та наснаги…. То може покажете нам, російськомовним, як потрібно витрачати наш час безкоштовно і що ще робити?!?! Особистим прикладом! А потім ми з Вами можемо поміркувати на тему що і як…. І доречі, всі волонтери, які щось роблять, з новоприбулих! То ми маємо право нарікати, коли люди так ведуть себе….
-
Націоналісти, це по вашому хто? Люди, які люблять в захищають своє? Тільки не треба починати"про утиски рускогаварящіх",вже наслухались за останні 8 років...
-
При чому тут 8000 км все вами написане? Мені відомо про історію Канади
-
Це мало статися, багато хто просто зробив візу «аби була», поки інші люди, яким реально потрібна ця віза, чекають місяцями, багато хто просто приїхав, «аби приїхати», і тепер «обсипає» Канаду, бо їм всі повинні, то житло не дали, то не «погодували», то робота не така, я в Україні набагато більше заробляв, жесть якась.. все не так, все не то.. Це зловживання системою, бо в системи немає «фільтрів», як перевірити хто реально потребує допомоги, а хто «наживається».. ось і все
-
У нас есть место и возможность хостить. Дом большой, места много. В прошлом году я поговорила с мужем и даже уговорила быть хостами для украинцев. Мы хотели начать с середины ноября по семейным обстоятельствам. И нас отговорили. Сами украинцы и канадцы которые хостевали. Сказали помогать советами, вещами или деньгами, но не хостевать. И муж послушав всех сказал нет. 🤷🏻♀️
-
Про язык. Я могу на многих - бел мова, немецкий, английский, французский и русский. Я здесь почти 25 лет. Инглиш для меня на уровне родной уже лет 22-21. Я говорю на нём лучше многих канадцев. Но блин, многие меня не поймут. У моего сына 4 лет словарный запас лет на 10 старше. Потому что мы говорим на таком уровне. У меня и у мужа (канадец с 1700 годов британской миграции) очень обширный запас слов. Так если меня здесь 75% не поймёт на английском, зы очень много теряется в переводе, так зачем мне здесь вещать на том уровне который не понимают. Для меня легче всего общаться на английском и бел мове. Но ведь не поймут. На русском поймут. Хоть иногда приходится гуглить слова. Так зачем кучерявиться? Я вас на украинской мове понимаю, вы меня на русской. Кому лучше от понтов?