UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Залишайтеся, мені ще 2 години працювати
-
Ось і бани під'їхали
-
Я для тебя даже на укр пишу
-
Тут усi своi
-
Та кажи вже)
-
Скока грошей пану дають за цю працю в цей час ?
-
Сенку
-
Про мовный вопрос. В классике беларуской литературы есть произведение владимира короткевича «каласы пад сярпом тываим». Про восстание Калиновича. Тем кто не шарит в истории беларусы часто восставали против россии - кастюшко и каливский наиболее известные но между трэцьим падзелам рэчы паспалитай и ссср много чего интересного. И вот в рассказе написано про беларусов и русских так что мне помогло перестать протестовать против русского языка. Простыми словами обычный русский очень далёк от политики партии и всё что он хочет просто жить чтоб не трогали для себя и семью. Найду цитату и приведу, но мне надо время. По этому для меня язык - не дивизия (явление для розни) для меня дивизия - мировоззрение.
-
Це не правда ! Це якась пропаганда ! Знову ж таки різних людей . Я дуже позитивна людина і мене бісить вічне ниття оце ! Всіх от і все . Мені всеодно , чи хтось нападає і так далі і пробує внушати свої позиції по тих чи інших питаннях ! Є різні люди , але те що ніхто нікому не винен це факт . Той хто ляє гімном на всіх навколо зазвичай являється джерелом негативу . Я лише в цих групах бачу таку штуку у реальному світі лише позитивний досвід і я щаслива .всіх благ вам
-
О супер ідея ! Правильно
-
Я висловила свою позицію , і не вирішувала нічого . Основний пост написано зневажливо до українського переселенця в Канаді . Там чітко це вбачається . Я це відчула . І все . І стиль написання . Можна з написати толерантно правда . Чи ні . То все таке . Люди такі люди .