UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Во-первых во всех инстанциях суффикс -ко украинкий. Все фамилии на -ко украинских коней. Так как -вич беларуских. Но в истории есть нюансы
-
Нарікайте і далі , не маю можливості нарікати вибачайте . На таке свій час не витрачаю . Як у мене виникне бажання волонтерити у вашому середовищі , я обов’язково зв’яжусь з вами . Поки що його нажаль не виникає . Дякую за увагу .
-
От Ви і показали себе тільки диванним критиком… Нарікають, зневажають… а Ви витратьте свій час, почуйте «незадоволених», зробіть хоч щось, крім смс і тоді зможете писати- що Вам подобається…. Поки що Ви тільки висказуєте свою позицію: моя хата скраю, але мені все не подобається…. Всього доброго!
-
Слюни текут 😤😤😤
-
😂😂😂
-
Ага :)
-
Сначала нужно 500 км до дома преодолеть, потом уже реку на изи 😂
-
Боевая стойка маккёрнан-белгравия?
-
Район Маккернан
-
На лрт объявляют маккёрнан-белгравия. У нас подруга там живёт
-
Простите, я вас не понял
-
Дорогой
-
А чи є в Едмонтоні якісь магазини, де можна купити б/у меблі недорого? Цікавлять столи й стільці в першу чергу
-
Ааа вы про это, теперь понял, прекрасный район 👍
-
Habitat for Humanity Edmonton Я знаю только эти, типа сэконда ,иногда бывают хорошие вещи. Они на карте как строительные магазины. Или зарегистрируйтесь на бесплатный мебельный.
-
Єдиною реакцією на допомогу може бути вдячність - і крапка. А не оці зухвалі фиркання, що тут не так і то не так. Це жесть просто.
-
Я знаю. У нас подруга там живёт.
-
Не до всіх українців, а тих, що поводяться невдячно, зухвало і нагло. І таких досить є. Те, що вони українці, не робить їх завчасно святими і ніхто їм нічого не винен і нічим не зобов’язаний.
-
В плане аренды - да, но нам с женой нравится. 82 аве рядом, вообще кайф 😎
-
А вот это очень опасно, особенно этим вечером в этом чате. Главное чтобы ещё и на религию не перешли. И останется только политика из трёх самых известных тем, в дискуссиях которых нет победителей.
20 Jan 2023, 21:20
40503/96587
39 minutes ago