UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ось ☝️
-
У кожному суспільстві є різні прошарки людей ! Але тут під цим постом одні кричать про одне, інші про інші , а треті вже судять все як завжди. Моя позиція ніхто нікому нічого не винен проте повага понад усе . Якось так .
-
Привіт друзі, а підскажіть з 7 класом можна машину брати чи буде страховка більша?
-
Save On Foods - є весь асортимент круп, від гречки до кіноа. Вони у відділі, окремо від запакованих, на вагу - ви самі насипаєте скільки потрібно.
-
З практичного досвіду спілкування з великою кількістю білорусів. Вони на 99% розуміють українську, і я на 99% розумію білоруську. Не маємо жодних проблем в спілкуванні в такому форматі. Ті хто попри всі події залишається на позиції "какаяразніцв" мають право на ній залишатися, і не дивуватися тому що до них відношення інше.
-
Наши тут ведут себя как эталонное быдло и расисты, иногда со стороны послушаешь и за голову хватаешься. Чисто колхоз выехал на прогулку. Про детей так же можно отдельно упомянуть, хамство сплошь и рядом, а уж замашки украиноговорящих деток... уши вянут.
-
Друзі! Можливо варто шукати те ,що нас об’єднує ,а не розділяє. Результат розподілу зараз мають можливість спостерігати всі. Всі ми бажаєм миру, добра , всі хочемо взаємопідтримки і розуміння . Давайте будем вдячними за все і з повагою ставитись до праці інших. Свою енергію краще спрямовувати на облаштування і покращення свого життя, а не хейт співвітчизників.
-
Так вот те кто помогает на складе и волонтерит в других местах, о чудо тоже есть дети, и идут даже с ними помогать другим. А вы что сделали, похвастались что мебель не взяли со склада. Так я уверена вы из тех, кто был у хоста и получился все от него😂 видали мы и не таких
-
Язик у корови, а в нас мова.
-
Чат перетворився в зборище руссоговорящих донецьких, половина яких було в окупації і з росіі виїхали в Канаду.
-
Наши все себя так ведут, вроде бы там написано.
-
Нет