UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дайте си спокій з тими мовними питаннями. Головне допомагайте палити орків, донатьте і волентеріть при можливості.
-
Вы что-то имеете против украинцев с Донецка? Я правильно понял?
-
Так может тогда не нужно оккупированые территории назад забирать??? Так по вашей логике? Там же люди уже автоматом в предателей записали?Так получается?
-
И депорт бы ещё в подарок таким)
-
За дискримінацію по мові, вірі , походженні - бан!
-
Пропоную відправляти в бан за розпалювання ворожнечі
-
Серьезная заявочка на победу 😁
-
Чому ви так реагуєте. Ви що відноситись до цієї категорії. Чи ви проти щоб злочинці понесли покарання і не повинні користуватися канадською гостинністю?
-
А в тому, що люди з Донецька, Луганська та Криму були в оккупації вони винні? Що означає «зборище російськомовних донецьких»? Ви чому з такою зневагою поділяєте українців?
-
Клоун 🤡
-
Я в України підіймаю питання, що всіх кто по програмі для українців виїхав до Канади з окупованих теріторій зареєструвати за допомогою канадської влади в посольстві та провести перевірку на наявність злочинів проти держави Україна. Ви же розумієте, що під виглядом біженців виїхали вбивці , зрадники та інші злочинці.
-
Не сваріться. Всі, хто тут сидить, не залишилися захищати рідну землю, а втекли в Канаду. І україномовні патріоти і російськомовні. То не ображайтесь один одного. Всі однакові у головному...
-
З чого такі висновки? З вашого тексту я бачу лише, що ви налаштовані категорично проти україномовних дітей, і нічого іншого
-
Два не сумісних поняття в одному реченні - пошук злочинців і притензії що люди з окупації виїхали. Чи треба було вмирати в окупації аби тільки не здатись комусь злочинцем?
-
Да, я же русскоговорящий. Значит априори, предатель, сепаратист, коллаборационист и еще множество других клише 😅
-
О, другое дело.
-
Мне так показалось,что на этот пост агрессивно отреагировали лишь те,кто увидела в нем себя…даже догадываюсь кто так себя и повел,как описывали в этом посте!
-
Повстаєте переписку вище і побачите коментарі цього «реднека»
-
Выводы из того что я это слушаю, как дети расистски себя ведут по отношению к обладателям другого цвета кожи и языковой пренадлежности. Выше правду сказали, из за такого канадцы меняют отношение. Как-то не хочется из за быдла нашего и тут получить отношение к украинцам как в Европе, но все к этому идёт.
-
Неосвічений і хам бо російськомовний? Ви розумієте, що пишете?
20 Jan 2023, 21:20
40549/96759
8 minutes ago