UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ні, це просто каже що ви не освічені і ви хам. Більше про вас нічого поки сказати не можно.
-
Вже і так канадці змінили відношення до українців...то давайте ще між собою чубитись.
-
Я бачу, що ви на незручні питання не відповідаєте і агресивно відгукуєтесь про людей з окупованих територій, роблячи їх якимись прокаженими, тож до вас питань більше.
-
Які діти поводять себе як расисти? Україномовні? Вам не здається, що ви вже занадто агресивні щодо україномовних дітей, і це за мірками Канади - злочин?
-
Кто поддерживал? Огласите список?
-
Адміни, зверніть увагу на цього @Kuzmenkocoach007 .
-
Це ваші комплекси. Я лише за то щоб гостинністю канадців користувались ти хто постраждав від російської агресії , а не ті хто її підтримував, а коли почуяла, що пахне печеним поміняли погляди.
-
Иди выпей валерьянки барышня. Ну чего ты пристала? Если не в состоянии осилить пару строчек текста и понять о чем пишут - это твои проблемы.
-
Ну так а чего ты тогда тут вякаешь, это же не твоя обязаность?
-
У меня попкорн закончился. Подождите , пожалуйста, три минуты
-
Я так розумію «зборище російськомовних донецьких», він же так написав. Я не розумію, що у таких людей у голові 🤷🏼♀️
-
Це буде обов’язок правоохоронних органів. Не треба показувати так часто свою недосвідченість .
-
Арестуй их, немедленно!
-
Вякують руські ванькі як ти. А я попереджаю людей в групі, що дуже багато злочинців переїхало в Канаду під виглядом біженців з України.
-
Я еще кофе делала, прошу прощения)
-
Ні, ти написала, що повернешся за 3 хвилини, а повернулася через 8
-
Все, я тут, продолжайте
-
Конечно, Вячеслав. Спрашивайте, поможем чем сможем
-
За "отдельных" личностей я уже понял.
-
На крутое вкусное кофе я еще не заработала- чуть попозже с удовольствием скажу и расскажу
20 Jan 2023, 21:20
40570/96432
about 5 hours ago