UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вякують руські ванькі як ти. А я попереджаю людей в групі, що дуже багато злочинців переїхало в Канаду під виглядом біженців з України.
-
Суть дела такова, мы уже ( я с супругой и молодая пара с нами ( друзья ) ), почти три недели в Эдмонтоне. Записались на склад мебели. Может кто-то может помочь с информацией, как это происходит ( в идеале в личку или по телефону ( днём )). Просто много вопросов, а найти кто действительно может помочь, очень сложно. 🥺
-
Заранее созвонитесь и узнайте за водителя, номера их может - это если нет машины. Когда был там говорила девочка что у них есть ребята которые могут помочь с доставкой, но в определенное время когда свободны.
-
Ты давай не умничай , я писал на русском языке
-
Як я люблю вас ! Шаблонних ! Не була я у вас бо мені не потрібно було ! Я не використовую допомоги аби було і помогли , змогла сама собі допомогти , купила все самостійно , бо не такою бідосею себе почуваю , окей ,собі все зробила без допомоги вашої і ваших волонтерів ! І вже за це ви хейттите мене , одні наєзди як ніби я в мєховій шапці яка є Ваш.Я вже й забула це відчуття , лише такі як ви вміють так поставити ситуації ! Я ж кажу навчіться навіть в емоціях поважати інших людей ! Ніхто не винен нікому нічого !
-
Ні треба зробити і вирішити ситуацію Так ,щоб у них не виникало таких проблем . Якщо людина не з’являється то напевно вона має попередити ! Але попередити обов’язково , або брати резерв сумму і пояснювати шо вона згорить хтось вище писав ! Тоді не прийшов гроші згоріли . І те що згорить собі вирішите куди і кому і як . Нажаль не всі люди вміють цінувати і поважати інших і їх час . А ще буває так , що є у людей шок і складно їм всім хто приїхав сюди перший час . Це нормально це ті хто тут вже давно кричать як вони все знають забули як колись були самі .
-
Мы летели с Одессы , сначала поезд до Польши , потом самолёты.. в чем вопрос ? Напиши в л.с.