UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
може так спробуйте
-
Аааа, ну тоді шукайте то в Арр
-
Привіт всім Можливо хто знає, у які дні 100% будуть зараз закриті університети в Едмонтоні? Сьогодні хотіли прийти в UoA щоб дізнатися про вступ, а там зачинено, певно через Великдень. І от питання, чи є сенс йти в понеділок, чи вони теж будуть закриті?
-
Добрий день, можливо хтось знає ціни в аквапарк West Edmonton Mall?
-
Вам мали дати папірець при відкритті рахунку. Там ваші данні , адреса , реквізити і т.д
-
если найдете как это сделать, оставьте информацию об этом здесь, что бы люди потом могли это сделать
-
Да, в понедельник он тоже будет закрыт.
-
Ви неправі. Воєнні злочинці, колаборанти та інший зброд повинен бути покараний за те, що вони наробили. І це дуже б спростило роботу для правоохоронних органів ловити тих окурків, якщо б мирне населення помагало їм в цьому процессі. Тому, я вважаю, якщо люди точно знають, що злочинці перебуювать тут під видом біженців, то про це потрібно негайно повідомляти правоохоронців і садити то все на бутилки. Головне не думати, що «моя хата скраю і най тим інші займаються», потрібно спільними зусиллями працювати над цим питанням бо так буде простіше
-
Здесь давно так заведено - все сады и учебные заведения закрыты 4 дня на пасху, а у родителей обычно только 3 дня выходных и надо брать отгул на четвёртый. 😆 университет не исключение
-
Дякую
-
letmegooglethat.com/?q=west+edmonton+mall+water+park+tickets
-
thank's
-
Staples, epl
-
Всім привіт. Підкажіть де можна роздрукувати резюме у кількості 40шт у Едмонтоні (бажано поблизу до downtown)
-
Можливо, дізнатися про університетські програми і умови вступу краще онлайн.
-
Я то думаю, чого в мене на роботі половина офісу взяла то personal day чи vacation на понеділок після Пасхи😂😂
-
I’m back))
-
/my_lots@RandomGodBot
-
Скучал?))
-
Она взяла чатр с интернетом 5гб. Он благополучно закончился, она перестала им пользоваться. А счет прислали на 180$. Вот теперь Шамиль @shamil_zabiroff исправил это дело Но должок пришлесь отдать. Благо там переход с одного оператора на другой предусматривает скидки . Чуть перекрыли расходы
20 Jan 2023, 21:20
40656/96429
about 3 hours ago