UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Чи є хто іде з України в Едмонтон, потрібні лікі - гепабене чи глутаргін
-
Всім привіт! В наступному місяці звільняється кімната у Таунхаусі біля Вест Едмонтон Молу. Кімната велика та може бути розділена на двох людей. У будинку 1,5 bathrooms, бейсмент з пральною машиною та сушаркою, бекярд з додатковим виходом на вулицю, велика кімната на першому поверсі для відпочинку, також доступно паркінг місце за 10$ на місяць. За додатковою інформацією звертайтесь у особисті повідомлення. За окрему суму можемо домовитись про матрас, який був куплений два тижні тому, знизу запакований у плівку. Hello everybody! A room is available next month in a townhouse near the West Edmonton Mall. The room is large and can be divided into two people. The house has 1.5 bathrooms, a basement with a washer and dryer
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка не дорогого стоматолога. І хто робив , скільки коштує пломба і коронка ?
-
Очень дорого
-
Дякую за інформацію.
-
Как пойду назад к врачу расскажу цены. Пока просто коронка на живой зуб была в январе $1040 из них страховка покрыла $850. У меня и у мужа федеральные страховки. Теперь на этот зуб нужен рут канал и новая коронка. Во вторник буду звонить и заказывать визит. Цены могу озвучивать в порядке поступления и покрытия 🤷🏻♀️
-
Лол так и я. Детей перевела к новому дантисту и всё пришлось платить самим т.к. все детские осмотры покрывают раз на 3 года а у нас на второй год новый стоматолог. Как будто моя вина что старый был х*ровый и мы вынуждено удаляли дочке зуб и икали нового