UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Все так. Довго відповідають Спробуйте ще йому особисто написати , не через marketplace
-
Друзья, а поделитесь секретом, как достучаться до продавана в fb marketplace, если он в объявлении не оставил контактный номер. Я за вчера написал по десятку объявлений и получил ровно ноль ответов, притом что объявления до сих пор висят. Что я делаю не так?!
-
Якшо оплачуєте одразу за рік(Так вигідніше) 2000$
-
Так, можна повернути, просто закрити страховку. А можна перекласти на другу машину доплативши 100$ .
-
Добре, настав час... Є українці з досвідом СОНЯЧНИХ ПАНЕЛЬ, та які мають досвід роботи ЕЛЕКТРИКА... слід зв'язатися зі мною. Якщо ви не знаєте хто я, просто спитайте будь-якого українця в Едмонтоні. Цього року я сильно пошкодив свою компанію, витрачаючи весь свій час і гроші на проекти для України.. але ми зараз відновлюємося. Сподіваюся, моя українська громада допоможе разом з нами побудувати міцне майбутнє. Мені потрібні будуть добрі українці допомогти хто може зробити цю роботу. Не виключено, що я зможу побудувати бригаду українців, які вміють робити електро та сонячні батареї. Моя компанія робить лише проекти та роботи найвищої якості... нам не потрібні люди, які зраджують, які роблять швидку роботу і які вміють приховувати помилки. Нам потрібні люди, які люблять гарну роботу, матимуть ідеальні результати, витрачатимуть час та навчатися. Ви повинні мати досвід роботи на сонячних батареях або роботи електрика. Здорові і готові йти на дах з драбиною і безпекою. Принаймні 1 людина буде гарно говорити англійською, решта вміє дуже мало говорити. Ти навчишся. Ми вас випробуємо і тренуємо, і дамо ліцензію канадського електрика. solarninjas.energy це моя справа. Наша головна зарплата для ліцензіі електромонстрації та досвідом роботи складає 50 доларів за годину. Починаємо з $18-$20/год... в залежності від англійської та навичок. www.facebook.com/MikeTheNinja?mibextid=LQQJ4d
-
Підкажіть де то ви реєструєтесь?
-
Всім привіт! В наступному місяці звільняється кімната у Таунхаусі біля Вест Едмонтон Молу. Кімната велика та може бути розділена на двох людей. У будинку 1,5 bathrooms, бейсмент з пральною машиною та сушаркою, бекярд з додатковим виходом на вулицю, велика кімната на першому поверсі для відпочинку, також доступно паркінг місце за 10$ на місяць. За додатковою інформацією звертайтесь у особисті повідомлення. За окрему суму можемо домовитись про матрас, який був куплений два тижні тому, знизу запакований у плівку. Hello everybody! A room is available next month in a townhouse near the West Edmonton Mall. The room is large and can be divided into two people. The house has 1.5 bathrooms, a basement with a washer and dryer