UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всім привіт, ми вже близько місяця, може й більше чекаємо health card скажіть будь ласка можливо ви знаєте як перевірити чи вони готові чи скільки часу чекати
-
📌Looking for a job Вітаю, мене звуть Іванна. Два місяці тому я прилетіла в Канаду, і досі в пошуку роботи. В Україні поєднуючи з навчанням в університеті, я працювала офіціантом на корпоративах і весіллях. З початком війни переїхала в Польщу, де працювала в кафе(готувала на кухні, обслуговувала клієнтів за касою, приїмала товар, та мала багато інших обов'язків). В Канаді, я відіслала сотні резюме, також розносила, але нажаль результату не має. Готова працювати на складі, посудомийкою, помічником на кухні, покоївкою. Можливо тут хтось допоможе(маю резюме за канадськими вимогами)? Рівень англійської—початковий, але активно вивчаю. Hello, my name is Ivanna. I arrived in Canada two months ago and am still looking for a job. In Ukraine, I was working as a waiter at corporate events and weddings while studying at the university. When the war broke out, I moved to Poland, where I worked in a cafe (cooking in the kitchen, serving customers at the cash register, receiving goods, and many other duties). In Canada, I sent hundreds of resumes, I also delivered them, but unfortunately, there is no result. I'm ready to work in a warehouse, as a dishwasher, kitchen assistant, maid. Maybe someone can help me here(I have a resume according to Canadian requirements)? My English level is beginner, but I am actively learning.
-
Ох леле, дякую
-
Едмонтон, житло
-
Едмонтон, ярмарок вакансій для українців Join the UCC-APC Job Fair on April 26th! Запрошуємо новоприбулих українців прийняти участь у Ярмарку вакансій, який відбудеться 26 Квітня 2023 у St. John’s Cultural Centre з 11:00 до 15:30 за адресою: 10611 110 Avenue T5H 2Z5. Реєстрація обов'язкова! Щоб якісно підготуватися: зареєструйтеся для участі: bit.ly/ukrainianjobfair Address: 10611 110 Avenue, T5H 2Z5 Registration: bit.ly/ukrainianjobfair Більше інформації: www.uccab.ca +1 780 414 1624 For more job opportunities, please visit Hippohub
-
Дякую за інформацію.
-
Ні. Обмеження зняті з жовтня минулого року
-
Скажіть будьласка чи перевіряють в аеропортах ковід сертифікати? Потрібен тест для посадки в літак?
-
Примерно месяц даже больше тоже ждали
-
Ми сплатили і забули, приходять рахунки за світло 5-10 доларів за місяц решта мабуть списується з депозиту
-
Чекати місяць-півтора