UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт) Дiвчата хто летів вагітною(з 28-35тиждень), чи перевіряли авіа компанії ваші аналізи, довідку від лікаря, можливо просили показати.. Напишіть буду вдячна Бо мені на 30 неділі летіти, питала в свого лікаря за таку довідку дозвіл, сказав такого не роблять, може просто написати що я здорова😅 Хотілось би знати точно що точно вимагають і щоб все підготувати
-
Усім привіт, може хтось стикався з проблемою брекетів? у нас проблема в тому, що потрібно ще рік носити, а не можемо знайти ортодонта. Можливо хтось має контакти?
-
У меня вопрос к местным украинцам как сортировать бытовой мусор? У меня два бака стоит во внутреннем дворе чёрный и зелёный? Вот как то в Европе было понять что куда а тут что то не очень. Стекло куда выкидывать? Мебель старую не нужную куда вывозить?
-
Не потрібно Працювати дитина не буде і не зможе Дитині видадуть за замовчуванням study permit , або visitor records Наш син отримав visitor visa , і visitor records в аэропорту
-
А ще таке питання. Чи ставити галочку в заяві для дитини (10 років) щодо бажання отримати work permit? Чи для його навчання далі в заяві буде інша пропозиція? І дитина - це immediate family member? Дякую)
-
На жаль, той дозвіл був даний усно прикордоннику, документа немає((
-
Не заморочуйтесь!!! Їдьте!!! Не вийде повернетесь)))
-
Щиро дякую за відповіді)
-
Зараз не питають дозвіл у Українців на вивіз дитини. Багато в кого батько на передовій і навіть було б бажання він не може написати цей дозвіл.
-
Якщо Ви з дитиною вже за кордоном то проблем не може бути! Канада не вимагає на дозвіл для в'їзду дитини в супроводі матері