UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
СБУ😂
-
Ага! То це інша ярмарка. Я на неї заповнив гугл форму пару днів назад, поки відповіді не отримав. Мабуть, обробляється якийсь час.
-
Едмонтон, ярмарок вакансій для українців. Запрошуємо новоприбулих українців прийняти участь у Ярмарку вакансій, який відбудеться: 26 Квітня 2023 у St. John’s Cultural Centre з 11:00 до 15:30 за адресою: 10611 110 Avenue T5H 2Z5. Реєстрація обов'язкова! Щоб якісно підготуватися: зареєструйтеся для участі: bit.ly/ukrainianjobfair Більше інформації: www.uccab.ca +1 780 414 1624
-
Ні) для українців- трошки по-іншому)
-
⭐️НАБІР Група діток 4-6 рочків . Сучасний стиль танцю 🐝Дні : вівторок та субота 🐝Час : о 19:30 . Локація : 11602 119 St NW, Edmonton, AB T5G 2X7.
-
Зрозумів. То відповіді на емейл не потрібно чекати? Бо той ярмарок вакансій, що 13 квітня (не суто для українців), прислав на емейл електронний квиток.
-
Якщо зареєструвалися- приходьте
-
Хто подавався на Leisure Access Program? Тиждень-півтора тому ми з сім'єю успішно applied на дану програму і навіть отримали проїзні білети. Була теж інформація про знижки/можливо безкоштовний доступ до рекреаційних центрів типу басейну/залів/бібліотек(?) Яким чином можна скористатися з цих знижок, або доступу, бо нічого окрім проїзних на місяць ми не отримали. Знаю, що питання задавалось 100500 разів, але пошук по чату мене з моїм сдуг дуже швидко поламав :D
-
Вибачте за аналогію, але ситуація така ж сама.
-
m.youtube.com/watch?v=7h8iRHMNYNk&pp=ygUm0JrQu9GD0LEg0L_QvtGJ0LXQutC-0YLQsNGC0Ywg0L7Rh9C60L4%3D
-
Это максимальный развод