UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Зрозумів. То відповіді на емейл не потрібно чекати? Бо той ярмарок вакансій, що 13 квітня (не суто для українців), прислав на емейл електронний квиток.
-
Якщо зареєструвалися- приходьте
-
Хто подавався на Leisure Access Program? Тиждень-півтора тому ми з сім'єю успішно applied на дану програму і навіть отримали проїзні білети. Була теж інформація про знижки/можливо безкоштовний доступ до рекреаційних центрів типу басейну/залів/бібліотек(?) Яким чином можна скористатися з цих знижок, або доступу, бо нічого окрім проїзних на місяць ми не отримали. Знаю, що питання задавалось 100500 разів, але пошук по чату мене з моїм сдуг дуже швидко поламав :D
-
Вибачте за аналогію, але ситуація така ж сама.
-
m.youtube.com/watch?v=7h8iRHMNYNk&pp=ygUm0JrQu9GD0LEg0L_QvtGJ0LXQutC-0YLQsNGC0Ywg0L7Rh9C60L4%3D
-
Это максимальный развод
-
Если он занимался раньше то тоже разводил значит или занимается сейчас не важно, это развод! Даже если покупать права то всё равно придется ждать 3 месяца, (за это время вас зачислят в автошколу в которой вы будете просто числиться, потом дадут доки типа вы там закончили всё и прошли), и спустя три месяца вам нужно будет ЛИЧНО прийти в мрео и под камерами в машине сдавать вождение. Другого пути нет.
-
всім привіт. шукаю житло з травня до липня. сімейна пара. квартира студія чи кімната.
-
Смотря, кто этот человек) чтобы прислали права почтой и никуда не ходить, стоит это от 2к зелени
-
Про менталитет. Не надо думать что канадцы идиоты или что вы много умнее их. Большинство из них такие же умные и все прекрасно видят и понимают. То что они не уличают вас просто значит что они вежливые или что махинации не вредят населению. Но если вам повезёт, то однажды вы со своей хитростью нарвётесь на того кто будет слишком принципиальным чтоб молчать. И тогда уже будет 🍿
-
Доброго дня! А хтось знає чи можна відновити проїзний квиток місячний, бо дитина загубила свій... Чи потрібно знову купувати?
-
Дякую (((
-
Наскільки я знаю вони не поновлюють, лише новий (