UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Продам 2010 рік 2.4 L автомат ціна 8000 caS Всі питання в приватні повідомлення
-
Доброї ночі! Скажіть будь ласка чи хтось знає гарного трихолога або дерматолога ? Дуже потрібно. Дякую
-
Доброго вечора!З 1 травня звільняється наша 2х бедрумна квартира, 2 ван.кімн.,пральна машина в квартирі,балкон виходить в тихий внутр.двір,в квартирі новий карпет, для сім'ї до 4 чол., без тварин, дуже зручний район Hamptons, біля Anthony Henday Dr, до будь-якої точки Едмонтона 30 хв, Вест Едмонтон Мол- 7 хв.на машині, школа -10 хв пішки. Ціна 1500 (включає опалення, воду, 2 паркомісця-в підз.паркінгу і на вулиці).Сек.депозит 1500. Пишіть в особисті повідомлення, якщо є питання.
-
Проблема в перекладі. Сьогодні здавав і було таке питання, але з адекватним перекладом.
-
Р2Р сломался?)
-
Кто знает канадцы едят копчёную рыбу?
-
Писали, що має бути в shopers. За інше не знаю
-
solomoncollege.ca/our-programs/employment-programs/connections-to-employment-program/ Connections to Employment — це 16-тижнева програма, розроблена для того, щоб допомогти новоприбулим до Канади зі статусом ПМ (включаючи конвенційних біженців та українських біженців за програмою CUAET) знайти роботу. Перші 8 тижнів програми навчають навичкам, необхідним для збереження успішної роботи. Останні 8 тижнів спрямовані на те, щоб допомогти студентам налагодити зв’язки з роботодавцями. Працюючи в численних програмах працевлаштування протягом останніх 20 років, я можу чесно сказати, що Connections to Employment є однією з найкращих програм, з якими я коли-небудь стикався, що може похвалитися показником успішності працевл. студентів понад 90%. Програма розпочнеться 1 травня 2023 року Якщо ви зацікавлені, ми також пропонуємо 30-хвилинну презентацію для студентів у середу, 12 квітня, о 13:00. Студенти можуть приєднатися, натиснувши це посилання: solomoncollege.my.webex.com/join/karen.sauve